Justin Bieber şi-a vândut părul pentru 40 de mii de dolari

De Nicoleta Galeteanu pe

Exemplul celui mai spectaculos debut din muzica internaţională, Justin Biebar este cotat în prezent la mai mult de 300 de mii de dolari pe concert şi se bucură deja de…
…încasări de aproape 70 de milioane de dolari cu filmul său autobiografic „Never say never„, clasat pe locul trei în topul celor mai de succes documentare din toate timpurile, potrivit Box Office Mojo.

În plus, starul s-a gândit şi la metode mai puţin artistice ca să îşi rotunjească veniturile.

Vestea „şocantă” că tânărul şi-a schimbat lookul nu a fost deloc păguboasă imaginii sale, pentru că acesta a ales să îşi vândă părul pentru 40 de mii de dolari.

Invitat în show-ul lui Ellen DeGeneres, Justin Bieber (17 ani) a fost întrebat dacă doreşte să doneze o şuviţă de păr în scopul strângerii de fonduri pentru o campanie privind protecţia animalelor. Justin nu a ezitat şi şi-a tuns numaidecât pletele în emisiune, iar DeGeneres a licitat şuviţa pe pagina sa eBay.

O şuviţă de păr sau 100 de iPad-uri?

Fanii înnebuniţi ai tânărului nu au stat nici ei prea mult pe gânduri şi au crescut licitaţia pentru şuviţa bălaie a artistului până la nu mai puţin de 40 de mii de dolari, mai exact 40.668 de dolari, echivalentul a 100 iPad-uri, de exemplu.

La un calcul simplu, dacă numai o şuviţă valorează atâţia bani, Justin ar putea să renunţe lejer cântat şi să trăiască din vânzarea de păr.

Guma de mestecat a lui Britney Spears

Printre numele artiştilor menţionaţi în licitaţii neobiţnuite pe eBay se află şi Britney Spears, datorită faptului că îi place guma de mestecat.

Astfel, un fan inspirat al artistei a intrat în posesia gumei de mestecat a acesteia pe care a vândut-o apoi cu 263 de dolari unui alt admirator şi mai… înfocat. Probabil că acesta era singurul obiect care lipsea fanului din colecţia dedicată artistei.

Şerveţelul folosit al lui Scarlett Johansson

Dacă guma de mestecat nu este un obiecte suficient de personal, actriţa Scarlett Johansson a oferit spre vânzare admiratorilor săi un şerveţel folosit, în scopul colectării de fonduri pentru o organizaţie împotriva foametei.

Invitată în emisiunea lui Jay Leno, „The Tonight Show”, actriţa a spus că este răcită din cauza lui Samuel L. Jackson şi a considerat că răceala sa este cu atât mai „valoroasă” cu cât a fost transmisă de la o celebritate la alta. Şerveţelul a fost licitat la 2.150 de dolari.

Foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro