Justin Bieber şi alţi idoli ai noii generaţii

De Nicoleta Galeteanu pe

În ’90 îi aveam pe Michael Jackson şi Backstreet Boys, acum îi urmărim pe Justin Bieber, Miley Cyrus şi Hannah Montana. După succese fenomenale în muzică sau filme…
 …noua generaţie de artişti a ocupat incontestabil podiumul idolilor mondiali, ajungând în timp record ţinte ale adoraţiei milioanelor de fani din întreaga lume.

„Dar cum au reuşit?”, se întreabă fanii uluiţi de asemena fenomene talentate.

Justin Bieber

Pentru că şi lui Justin Bieber i s-a părut interesantă o reconstituire a propriei sale ascensiuni, puştiul, în vârstă de doar 16 ani, a dezvăluit reţeta integrală a succesului său în filmul autobiografic „Never Say Never”, pentru care în acest moment adolescenţii se bat pe bilete.

Filmul s-a lansat cu mare fast la al doilea cel mai mare cinematograf din Los Angeles, Nokia Theatre (după Kodak Theatre), şi nu a dus lipsă de personalităţi marcante, precum Selena Gomez şi Miley Cyrus.

Documentarul biografic „Justin Bieber: Never Say Never”, realizat în 3D, urmăreşte ascensiunea fulminantă spre celebritate a unui băiat modest din Stratford, despre care presa străină preconizează că va fi un succes de box office mondial şi că fenomenul pop va cuprinde şi Europa.

Artistul, care studiază în clasa a zecea şi continuă să îşi facă curat în cameră sâmbătă dimineaţă, a fost remarcat de presă purtând un sacou într-o nuanţă purpurie la lansarea primului său film, căci Bieber se gândeşte pe viitor şi la o carieră în actorie.

Şi pentru că este cel mai mare star în momentul de faţă, puştiul colaborează deja cu artişti veterani precum Ozzy Osbourne, cu care a filmat o reclamă pentru Best Buy, difuzată la Super Bowl, şi, în timpul liber, mai cântă pentru Barack Obama.

Hannah Montana sau Miley Cyrus

Cunoscută probabil mai degrabă sub numele de Hannah Montana, cea mai nouă vedetă Disney, Miley Cyrus a devenit în scurt timp un model pentru toţi liceenii din America.

Tânăra a debutat în actorie, în serialul de comedie „Hannah Montana” difuzat pe Jetix începând cu 2004, dar pe parcurs şi-a descoperit şi vocaţia de cântăreaţă. Iar fanii nu au putut decât să se bucure enorm, care şi-au ocupat şi altfel timpul decât să vadă în reluare serialul. În plus, tânăra are şi alte surprize pentru fanii săi. În 2011, vrea să „schimbe lumea”.

Citeşte continuarea pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2