Iubirea incepe pe mess

De Unica.ro pe

Cum ar fi viata noastra fara messenger? Mult mai neinteresanta, as zice eu, si mai lipsita de dragoste, zice un sondaj realizat recent de Windows Live Messenger.
Conform acestui sondaj, 62% dintre romani prefera sa flirteze prin Instant Messenger (IM), cel putin initial, fiindca se simt mai putin intimidati decat daca si-ar face confesiuni fata in fata. Iar 58% dintre cei intervievati au marturisit ca au folosit IM ca sa spuna cuiva pentru prima data „te iubesc”!

Cupidon electronic

Tehnologia moderna are, prin urmare, avataje nenumarate. Intri in contact cu mult mai multe persoane. Si inca gratis! Ai mai mult timp de gandire in timpul unei conversatii, si nici nu esti in pericol ca celalalt sa te vada rosind. Ajungi sa spui unui prienten virtual mai multe decat i-ai marturisit vreodata unuia real. Legatura afectiva si intelectuala intre cei doi o precede in felul acesta pe cea fizica. Lucru bun daca luam in considerare cate casatorii fericite s-au incheiat intre iubiti cunoscuti pe net.

In plus, poti sa „dispari” instantaneu, cu un singur clic, ceea ce iti da un sentiment de libertate fara limite. Unde mai pui ca poti flirta cu mai multe persoane simultan!  In urma sondajului a rezultat ca 36% dintre cei care folosesc serviciile de mesagerie vocala poarta conversatii fara perdea, aproape jumatate (45%) participa la conversatii video picante, iar 38% fac schimb de fotografii mai mult sau mai putin deocheate. 48% dintre respondenti au recunoscut ca au folosit IM pentru a face cyber sex! 

Cele mai bune cinci sfaturi de care sa tineti seama cand flirtezi prin Windows Live Messenger 

1. Profita de toate avantajele pe care ti le ofera tehnologia! Vorbeste pe chat cu iubitul, prin Windows Live Messenger, si foloseste apelurile telefonice si conversatiile video online pentru a reduce distanta dintre voi.

2. Intotdeauna un punct de pornire excelent pentru a incepe o conversatie – actualizeaza-ti starea pe Windows Live Messenger si profilul de pe http://home.live.com pentru ca ceilalti sa vada ce se intampla in viata ta.

3. Schimba-ti imaginea afisata ca sa-ti exprimi personalitatea si foloseste emoticon-urile personalizate a flirta si a te amuza.

4. Daca ai deja o relatie stabila, nu lasa lucrurile sa intre in rutina, ci distrati-va! Jucati jocuri, trimiteti-va poze amuzante si muzica.

5. Fii tu insati. E amuzant sa joci roluri si sa te pui in pielea altcuiva. Dar nimanui nu-i place sa descopere ca imaginea creata online nu corespunde realitatii. Iar daca iti doresti o relatie adevarata trebuie sa ai curajul sa te dezvalui asa cum esti!

(Sondajul a fost efectuat in mai multe tari din Europa (Grecia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania si Ucraina), la intrebarile acestuia raspunzand 15,968 de utilizatori de Internet. Respondentii au fost atat barbati cat si femei cu varste peste 14 ani. Studiul  s-a desfasurat in lunile noiembrie si decembrie 2008).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro