Întrebarea care i-a schimbat viața lui Steve Jobs

De Adina Radu, pe

Steve Jobs a fost un om de afaceri extrem de serios. Colegii săi de la Apple au declarat că acesta nu a ratat niciodată o ședință de afaceri. Steve însă a spus că a pierdut o singură ședință în toata viața lui de om de afaceri. Probabil că a avut un motiv întemeiat de a ratat acea ședință, s-a gândit toată lumea.

Demult, Steve Jobs ținea o prelegere în cadrul unei Universități. Viitoarea sa parteneră de viață stătea în primul rând la această prezentare. Steve a fost vrăjit de tânara Laurene Powell și s-a gândit că poate ar fi bine să o cunoască pe această domnișoară la sfârșitul prelegerii.

Cum se întâmplă întotdeauna, a intervenit ceva, o întâlnire de afaceri la care Steve trebuia să ajungă. Jobs s-a grăbit să ajungă la întâlnire, dar ajuns în mașină s-a întrebat ce ar face dacă azi ar fi ultima sa zi pe Pământ.

Această întrebare i-a schimbat viața tânărului Steve Jobs pentru că, acesta s-a întors la femeie ce i-a atras atenția, Laurene Powell și din, acel moment au rămas împreună.

Poate ar trebui să ne punem și noi această întrebare mai des, pentru a ne putea concentra mai mult pe ceea ce este cu adevărat important în viața noastră.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!