Imaginea luxului la Timișoara. Cum arată cel mai scump apartament scos la vânzare în acest oraș

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 15:37
La capitolul proprietăți de top, Timișoara poate rivaliza cu ușurință chiar și cu Bucureștiul. Și aici găsim pe piață proprietăți premium la prețuri piperate, dar care pot fi considerate adevărate definiții ale luxului.

Dacă vrei să îți cumperi un penthouse în Timișoara trebuie să ai un buget generos la dispoziție, având în vedere că cel mai scump astfel de apartament scos, în prezent, la vânzare aici costă 670.000 de euro.

GALERIE FOTO – cum arată cel mai scump apartament scos la vânzare în Timișoara

Cu acești bani poți cumpăra în Capitală un penthouse de lux pe Bulevardul Dacia sau un apartament cu 5 camere și vedere la Lacul Herăstrău, potrivit Imobiliare.ro.

Locuința, situată într-un ansamblu rezidențial exclusivist, se vinde complet mobilată și utilată și le pune la dispoziție noilor proprietari dotări ultramoderne.

Penthouse-ul din Timișoara are doar 2 camere, dar suprafața sa este foarte generoasă, respectiv de 150 de mp.

Surpriza plăcută oferită de această proprietate constă în faptul că imobilul este dotat cu o saună.

Anunțuri imobiliareapartamente de vânzare în Timișoara

Evoluția prețurilor apartamentelor din Timișoara

În luna septembrie, prețurile apartamentelor noi din Timișoara au scăzut cu 1,4% față de luna august. Astfel, prețul mediu solicitat de proprietari pentru apartamentele noi a ajuns la 1.127 de euro/mp.

Cu toate acestea, prețul mediu al apartamentelor noi din Timișoara a crescut cu 11% față de aceeași perioadă a anului trecut, procent apropiat de cel înregistrat la apartamentele vechi. În cazul acestora din urmă, prețul mediu cerut de proprietari a ajuns, în septembrie, la 1.130 de euro/mp.

Consultă aici evoluția prețurilor apartamentelor noi și vechi din orașul tău

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!