Video: Unde poţi „levita” pe un Hovercraft în Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu, pe

Levitaţia nu mai este de mult secretul iluzioniştilor. Oamenii de ştiinţă au demonstrat cum pot pluti obiectele în aer, iar cei mai vizionari dintre ei au transformat-o în distracţie.
Dacă visai să călătoreşti pe o farfurie zburătoare ca familia Jetsons, află că în Bucureşti poţi experimenta acest fenomen incredibil.

Hoverland este de fapt singurul loc din Europa unde te poţi distra levitând, cu ajutorul unor… OZN-uri. Levitaţia se transformă în distracţie imediat ce te urci pe hovercraft, o maşinărie ingenioasă care se ridică la 20 de centimetri de sol şi cu care te poţi plimba apoi prin universul intergalactic din „Star Wars”, recreat pe o pistă de carting.

Hovercraftul dispune de un motor, care facilitează crearea unei perne de aer, de două manete pentru frână şi viteză şi este foarte uşor de manevrat. Iar ca să te asiguri că iei curba fără incidente te ajuţi de o fandare şi te înclini pe partea opusă direcţiei de mers.

Este simplu ca mersul pe biciletă, dar ca să te asiguri că nu l-ai uitat trebuie să faci un scurt instructaj de două minute. 

Ca să aflăm cum este am mers să ne convingem şi să experimentăm pe propria piele levitaţia. Locul inedit de distracţie se află în parcarea de la etajul 2 din Afi Cotroceni.

Urmareşte o demonstraţie de levitaţie în materialul de mai jos!

Foto: Hoverland.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!