Horia Moculescu şi Marius Moga lucrează împreună!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 10:15

Unul dintre invitaţii de seamă la Tabăra de muzică din Păltiniş a fost Horia Moculescu care s-a simţit foarte bine printre tinerii colegi de breaslă.
“Eu nu fusesem niciodata la Paltinis inainte. Cand m-a sunat Marius sa ma invite, m-am gandit ca ar fi o oportunitate buna sa vin in locul asta superb intr-un act de impacare intre generatii”, declara Horia Moculescu.
Insotit de muzicianul Nicu Caragea, din Republica Moldova, Horia Moculescu a intrat in studio alaturi de Marius Moga si Laurentiu Duta ca sa compuna un hit, “care va iesi cu siguranta o balada”, zice Moga razand. Punct ochit, punct lovit.
Tinerii producatori Marius Mirica si Christian D., alaturi de Liviu Teodorescu (Vocea Romaniei), l-au convocat la o sedinta despre drepturile de autor si trendurile in muzica actuala, dezbatand constructiv teme la care tinerii nu aveau, de multa vreme, un raspuns avizat.
La finalul taberei, stransi cu totii in jur, maestrul Moculescu s-a lasat impresionat de spontaneitatea si talentul cu care improvizeaza tinerii compozitori si a planuit cateva colaborari viitoare, intre care cu Mamasita si cu Narcotic Sound.
horia moculescu marius moga

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!