Hobby-ul meu, fotografia

De Unica.ro, pe

Te-ai gandit vreodata cum ar arata viata ta fara nici o pasiune? Nerabadarea cu care astepti terminarea programului…
… timpul care parca trece din ce in ce mai greu, numai ca sa iti faca in ciuda… Rezista eroic pana in clipele in care te vei putea relaxa facand ceea ce iti place.
Fiecare dintre noi are nevoie sa evadeze, sa se transpuna in lumea ei unde este protejata, fericita si implinita. Dupa orele obositoare de la serviciu, ce poate fi mai relaxant decat sa faci ceea ce iti place?

Astfel te umpli de energie, devii mai motivata, mai sociabila si de ce nu, mai fericita. Nu ezita sa experimentezi mereu lucruri noi, sa te descoperi pe tine insati cu fiecare provocare pe care o accepti si sa te intrebi „Oare asta pot sa fac?”.

De ce sa nu incerci un nou hobby? Alege fotografia!

Iti place la nebunie sa fii pozata insa nu te-ai gandit vreodata cum ti-ar sta cu aparatul in mana. Numai cand auzi vorbindu-se despre timpi de expunere, ISO si alti termeni ti se pare ca arta asta nu este pentru tine iar diafragma te trimite cu gandul la …alt domeniu?

Lucrurile nu stau chiar asa. Fotografia poate fi unul dintre cele mai relaxante si de ce nu , productive hobby-uri.

Lumea fotografiei poate fi un lucru minunat atunci cand vrei sa evadezi, sa explorezi, sa vezi in spatele „usilor inchise”, iar sentimentul developarii propriei munci, asteptarea in camera obscura pentru ca fotografiile sa se usuce… nu se poate compara cu nimic. E ca si cum pozele ar fi proprii tai copii!

E drept ca majoritatea domeniilor sunt dominate de barbati. Se spune ca barbatii sunt cei mai buni bucatari, croitori sau… orice altceva. Nu te lasa intimidata. Si o femeie se poate impune intr-un domeniu daca pune pasiune in ceea ce face!

Numai pentru iubitoarele de frumos

Si cum nici fotografia nu face exceptie, o doamna isteata pe nume Andrea Blaga s-a gandit sa faca un site destinat… fotografelor.

Site-ul www.fotografa.ro este primul site din Romania destinat sexului frumos iubitor de fotografie, care pune la dispozitie rubrici de mare interes ca: Stiri, Evenimente si Concursuri. Aceste sectiuni te vor tine la curent cu tot ceea ce este nou in lumea fotografiei, atat in tara cat si in afara.

Ceea ce face acest site deosebit sunt taberele de creatie organizate, care ofera iubitoarelor de fotografie ocazia sa se intalneasca pentru a face schimb de idei, informatii si sa faca ceea ce le place mai mult: sa fotografieze. De asemenea, acest minunant loc virtual iti ofera posibilitatea sa-ti publici on line portofoliul, unde te vei putea lauda cu cele mai bune creatii.

Niciodata nu este prea tarziu sa iti descoperi un nou talent, sa incepi sa inveti ceva nou. Asa ca de ce sa nu incepi un curs care te va initia in tainele fotografiei si te va ajuta sa decsoperi o lume cu totul noua? Si poate, cine stie, pe viitor vei face si bani din asta. Nu asa se spune? Job-ul ideal e sa faci ceea ce iti place si sa primesti si bani pentru asta!…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!