HEAVEN îţi aduc imnul verii 2013, „Viaţa-i frumoasă”

De Libertatea.ro, pe

Adina, Roxana si Aliana, a.k.a HEAVEN, dau startul pieselor optimiste din vara aceasta cu cel mai nou single „Viata-i frumoasa”, o piesa care debordeaza de pozitivism si buna dispozitie.

Piesa a fost realizata de cele trei fete, impreuna cu baietii de la Mixton Music, gaska nebuna cu care trupa a colaborat in ultima perioada si cu care au dovedit ca au o adevarata chimie muzicala. Povestea din spatele piesei demonstreaza ca intotdeauna trebuie sa vezi partea plina a paharului ” Dupa o zi stresanta in care parea ca nu se incheaga nimic, seara ne-am vazut la studio si am inceput sa facem versurile piesei, punand intr-o oglinda pozitiva toate intamplarile negative de peste zi. Si am scris lucruri simple, reale, din viata de zi cu zi, astfel ca fiecare dintre ascultatori se va regasii in piesa. „Viata-i frumoasa” e o piesa pe care sa o asculti in masina cu boxele date la maximum”, ne-au declarat fetele.
Nota pozitiva reiese si din artwork-ul si lyric video-ul realizat pentru promovarea single-ului „Viata-i frumoasa”: cele trei fete, mai sexy ca oricand, sunt persoanje de desen animat.
Ascultă piesa pe libertatea.ro! CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!