Grumpy Cat, pisica morocănoasă, i-a adus proprietarei o avere fabuloasă

De Geo Berciu, pe
Încă de la prima apariţie pe internet, pisica morocănoasă a făcut senzaţie, iar în cei doi ani scurşi de atunci, Grumpy Cat nu numai că a devenit faimoasă, ci i-a adus proprietarei ei o avere fabuloasă, aproximativ 100 de milioane de dolari.

Un videoclip publicat în urmă cu doi ani pe platforma de partajare de fişiere video YouTube, în care apărea pentru prima dată pisica al cărei chip pare să transmită tot timpul nemulţumirea, a fost vizionat de peste 15 milioane de ori.

grumpy-cat-pisica-morocanoasa 2

Proprietara pisicii, Tabatha Bundesen, lucra ca chelneriţă în 2012, dar curând după ce animalul său de companie a devenit vedetă a renunţat la acea slujbă, pentru că banii au început să curgă. Grumpy Cat i-a adus tinerei aproximativ 100 de milioane de dolari, mai mult decât au câştigat vedete precum Nicole Kidman, Cameron Diaz şi Matthew McConaughey. Oricum, un semn al cellebrităţii felinei este şi faptul că staruri de primă mână nu ratează nici o ocazie pentru a face o fotografie cu ea.

grumpy-cat-pisica-morocanoasa 3

„Ce a reuşit într-un timp atât de scurt este pur şi simplu de neimaginat, este uimitor de-a dreptul. Am putut să renunţ la locul de muncă unde eram o simplă chelneriţă, la câteva zile după ce pisica a apărut pe reţelele sociale, iar telefonul nu s-a mai oprit din sunat de-atunci”, a declarat Tabatha Bundesen.

grumpy-cat-pisica-morocanoasa 4

Aspectul morocănos al pisicii este dat de afecţiunile de care suferă: nanism, o maladie din cauza căreia nu creşte, şi ocluzia dentară inversă, mandibula fiind mai lungă decât maxilarul superior, ceea ce îi conferă animalului o expresie permanentă de nemulţumire.

grumpy-cat-pisica-morocanoasa 5

În prezent, Grumpy Cat are 521.000 de fani pe Instagram și 255.000 pe Twitter și a apărut pe coperta unor faimoase publicații ca Wall Street Journal și New York Magazine.

grumpy-cat-pisica-morocanoasa 6

Cu numele ei s-au lansat cărți,”Grumpy Cat: A Grumpy Book”, un ghid pentru obţinerea „ursuzeniei adevărate”, de la autoproclamata „maestră a atitudinii urâcioase”, dar şi o continuare, „The Grumpy Guide To Life: Observations By Grumpy Cat”, în care pisica spune că „este întotdeauna bine să ai un partener de fărădelege. Ai nevoie de cineva pe care să dai vina când lumea începe să pună întrebări”.

grumpy-cat-pisica-morocanoasa 7

În curând își va face debutul pe marele ecran în filmul „Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever” (Cel mai prost Crăciun al lui Grumpy Cat), al cărui subiect poate fi descris ca o combinație între „Home Alone” („Singur acasă”) și „Die Hard” (Greu de ucis).

(Sursa foto:Hepta, Instagram, Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!