Globurile de Aur 2022. Când vor fi decernate premiile

De Unica.ro, pe

Globurile de Aur, care recompensează realizările în cinematografie şi televiziune, se vor acorda la începutul anului 2022. Gala nu va mai fi transmisă NBC.

Nominalizările la Globurile de Aur vor fi anunţate pe 13 decembrie, iar gala de decernare a premiilor va avea loc la începutul anului viitor, mai exact pe 9 ianuarie 2022. După o serie de dezvăluiri legate de lipsa diversităţii în forul care acordă trofeele, NBC a anunţat în luna mai a acestui an că nu va transmite gala din 2022.

Citește și: Prin ce dramă trece Niko Delinescu, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu: „A murit la mine în brațe. Viața e ciudată”

Moment jenant pentru Prințul Harry într-un magazin din SUA. Ce a pățit ducele de Sussex

Gina Pistol a împlinit 41 de ani! Imagine emoționantă cu prezentatoare TV și cu fiica ei, Josephine Ana

Ce vedete vor participa la „Survivor 2022”

Globurile de Aur 2022. Evenimentul nu va fi televizat

În ultimii 78 de ani, ne-am bucurat să ştim că scena noastră a fost gazda unora dintre cele mai importante momente. Globurile de Aur au ajutat la descoperirea unor cineaşti, a schimbat traiectoria unor cariere şi a recunoscut programe şi interpretări inovatoare, a transmis HFPA (Hollywood Foreign Press Association).

Deşi Globurile de Aur nu vor fi televizate în ianuarie 2022, vom continua tradiţia de 78 de ani de recunoaştere a excelenţei în televiziune şi film. Prin screenere, linkuri, streaming şi, în unele cazuri, cinematografe, vă asigurăm că am consumat tot conţinutul eligibil pentru un proces de vot corect şi echitabil, se mai arată în scrisoarea deschisă.

HFPA a anunțat și faptul că a adăugat 21 de noi membri, cu drept imediat de vot, astfel că totalul membrilor organizaţiei conduse de Helen Hoehne a crescut cu 20%.

Ultimele opt luni au fost dificile, dar suntem mândri de schimbările pe care am reuşit să le facem până acum. (…) Suntem nerăbdători să omagiem excelenţa în film şi televiziune pe 9 ianuarie 2022, a mai adăugat HFPA.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!