Gestul extraordinar al unor români pentru vecina lor din Londra. Femeia a rămas fără cuvinte

De Oana Savin pe
Povestea unei femei din Londra despre gestul drăguț făcut de vecinii ei români a devenit virală pe internet. Postarea de pe Twitter a primit zeci de mii de comentarii și a uimit întreaga lume.

Antonia Nicol, un pompier ce locuiește în Londra, a afirmat că a ieșit din casă deoarece se auzeau zgomote puternice în grădină. Atunci a observat cum vecinii ei, români, îi reparau gardul.

O grămadă de zgomote puternice se auzeau afară. Am descoperit că vecinii mei români mi-au reconstruit gardul care căzuse de ceva vreme. Când le-am oferit bani sau bere în semn de recunoștință, au spus că este mai bine să faci lucruri drăguțe decât să aștepți ceva în schimb”, a scris britanica pe Twitter.

Citește și: Cum arată femeia care vrea să aibă cel mai mare posterior din lume

Străinii ăștia băgăcioși care vin aici și repară garduri”, a completat ea glumind.

Întregul internet a reacționat la postarea femeii, iar oamenii au catalogat gestul românilor ca fiind unul „drăguț” și „frumos”.

Ca răspuns la un comentariu, ea a spus: „Au refuzat să primească, chiar dacă am insistat. Câteodată, dacă forțezi pe cineva să accepte un dar, importanța acelui dar scade. Nu e întotdeauna cea mai bună idee. Ei pur și simplu nu și-au dorit nimic”.

Eu și vecinii mei ne-am înțeles întotdeauna bine. Ne păstrăm parcelele, câteodată stăm de vorbă. O parte din gard căzuse în urmă cu ceva timp. Vecinul meu mi-a bătut la ușă și m-a întrebat dacă este OK să îl repare deoarece avea câțiva prieteni prin înprejurimi care aveau ustansilele necesare”, a povestit Antonia pentru Mirror.

Citește și: Un om al străzii a dat în judecată oamenii care l-au ajutat

Am spus că ar fi grozav și că îl voi plăti pentru asta. Atunci el a zis că nu vor niciun ban, așa că le-am oferit bere, dar au refuzat și asta… Așa că acum am un gard drăguț, reparat”, a mai spus femeia.

Sursă foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO