Gest incredibil fãcut de un concurent X Factor

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 12:20

: „Ne-a adus un tort cu bile de aluminiu, vopsit şi plin de sânge”.
Un nou sezon al super show-ului X Factor ia startul duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, iar cei trei juraţi, Delia, Cheloo şi Dan Bittman sunt pregãtiţi sã ne împãrtãşeascã momentele inedite trãite la audiţii. Unul dintre acestea îl are drept protagonist pe Ciubotariu Petricã, un cofetar în vârstã de doar 19 ani, care le-a adus juraţilor un tort cu factorul X. “Pe lângã e-uri, torturile au şi X-uri, iatã!” a glumit Rãzvan, iar Cheloo nu a rãmas nici el indiferent: „Ne-a adus un tort cu bile de aluminiu, vopsit şi plin de sânge”.
Petricã a ales sã interpreteze o melodie a lui Sean Paul, însã juraţii au avut nevoie de mai mult de atât pentru a se asigura cã meritã un loc mai departe în show.
Eu îţi dau un da, doar dacã te aşezi cu fundul în tortul ãla!” a glumit Dan Bittman. Cheloo a plusat şi el „Doi de Da!”, iar concurentul nu a stat pe gânduri şi a acţionat întocmai. Dacã a reuşit sã îi impresioneze astfel pe cei trei juraţi, telespectatorii vor putea afla urmãrind primul episod X Factor, difuzat duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!