Geanta care a împărțit Internetul în două tabere. Este albă sau bleu?

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 06 octombrie 2016, 19:15
După episodul cu rochia, în care internauții din întreaga lume s-au împărțit în două tabere în privința culorii sale, un alt obiect a creat din nou controverse în mediul virtual. Este vorba despre o geantă semnată Kate Spade, care a pus în încurcătură milioane de oameni.

Citește și – Cea mai tare iluzie optică! O față demonică se transformă în chip angelic

Taylor Corso, o tânără din SUA, a postat recent pe contul său personal de Twitter o imagine cu misterioasa geantă, însoțită de mesajul: „Toată lumea să o salute pe noua mea iubire”. În scurt timp, tot mai multă lume a început să se contrazică în legătură cu adevărata culoare a genții.

geanta

„Ce geantă alba și frumoasă”, au comentat unii, în timp ce alții au scris, ferm convinși, că geanta este, de fapt, bleu.

Văzând ce dezbatere aprinsă a stârnit cu această fotografie, Tylor, proprietara genții, a postat o nouă fotografie cu geanta în care se vede clar că este bleu.

geanta bleu

Anul trecut, o tânără din Scoţia a postat pe Tumblr o fotografie cu rochia, întrebându-i pe oameni ce culoare cred ei că are aceasta.

În realitate, rochia este albastră cu negru, ea fiind comercializată de Roman Originals. Explicaţia ”oficială” pentru iluzia optică este că persoanele mai în vârstă sunt mai puţin sensibile la lumina albastră, astfel că acestea tind să vadă rochia ca fiind albă cu auriu, în timp ce persoanele mai tinere o văd albastră cu negru.

Citește și – Iluzia optică devenită viral pe Internet

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro