Trupe care ne-au frânt inimile atunci când s-au despărţit

De Nicoleta Galeteanu, pe

Au creat imnuri nemuritoare şi au dat naştere la culturi sociale puternice prin muzica lor. Dar trupele legendare care au unit oamenii din toată lumea fredonând…
 …versurile lor, ajung, într-un fel sau altul, într-un moment inevitabil în care îşi iau adio la fanii lor.

După o colaborare de peste 30 de ani, membrii formaţiei americane R.E.M au anunţat că trupa s-a destrămat. Trupa americană de rock a fost una dintre cele mai longevive formaţii muzicale. Timp de mai bine de trei decenii, R.E.M a oferit fanilor din întreaga lume unele dintre cele mai cunoscute hituri din anii ’80, concerte extraordinare şi au vâdut milioane de albume.

Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al formaţei: „Pentru fanii noştri şi pentru prieteni: Ca R.E.M., dar şi ca prieteni de o viaţă, am decis să punem punct aici. Ne despărţim cu un mare sentiment de mulţumire şi cu uimirea tuturor lucrurilor pe care le-am realizat. Pentru toţi care au fost atinşi de muzica noastră, vă mulţumim ca ne-aţi ascultat”, au transmis aceştia fanilor.

La mai bine de 20 de ani de la lansare, Loosing My Religion, cea mai cunoscută piesă a formaţiei, este încă fredonată.

La fel ca R.E.M., foarte multe formaţii prestigioase, care şi-au câştigat fani pe întreg mapamondul, au ales să se despartă, creând un val de durere imensă în rândul acestora.

Trupe care ne-au frânt inimile atunci când s-au despărţit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!