A fost abandonat într-o pubelă de gunoi pe când era bebeluș, dar a reușit să-și găsească tatăl biologic după 25 ani

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 08 august 2022, 12:50
În 1989 un bebeluș a fost abandonat de mama sa într-o pubelă de gunoi. Copilul a fost descoperit de poliția locală din Santa Ana.

Robin Marton a fost salvat ca bebeluș de polițistul Michael Buelna pe 21 noiembrie. Bebelușul avea încă o parte din cordonul ombilical și era acoperit de mucus și gunoaie.

Polițistul și bebelușul s-au reîntâlnit, 25 ani mai târziu, în 2014. O televiziune americană a filmat reuniunea și asta a declanșat o serie de evenimente fericite.

Tatăl biologic a lui Marton, Marcos Meza a contactat poliția și televiziunea locală ce a transmis reuniunea. Bărbatul a avut o relație cu mama lui Marton, Serena Diaz pe când aceasta avea 19 ani și a aflat de copilul abandonat după ce poliția a început o anchetă ce o viza pe Serena. Femeia a fost arestată pentru tentativă de omor.

Meza și-a căutat fiul ani de-a rândul. După 25 ani a reușit să-l găsească. Marton a aflat acum că are 5 surori.

Marton a reluat legătura și cu mama sa biologică și a iertat-o, considerând că abandonul s-a produs când femeia era foarte tânără.

Sursa foto 123rf

Citește și A vândut pătuțul bebelușului ei mort. O săptămână mai târziu, cel care îl cumpărase i-a făcut un cadou surprinzător

Citește și Un cuplu american a dat în judecată statul deoarece nu sunt lăsați să își înregistreze copilul cu acest nume. Cum vor să își boteze bebelușul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!