A pierdut sarcina, așa că a decis să vândă pătuțul pe care îl pregătise. O săptămână mai târziu, cel care îl cumpărase i-a făcut un cadou surprinzător

Valerie Watts din Minnesota a crezut că nu va mai putea să trăiască, după ce a dat naștere unui băiețel mort. Pentru că apucase să cumpere toate cele necesare pentru bebeluș, femeia s-a hotărât să vândă lucrurile cât mai repede după tragicul eveniment, pentru a nu-și mai aminti zilnic de această tragedie.

În ziua în care a scos toate lucrurile la vânzare, un bărbat pe nume Gerald, și soția acestuia, au cumpărat pătuțul copilului ei. Pătuțul în care băiețelul lui Valerie nu apucase să doarmă nici măcar o noapte… dar ce s-a întâmplat apoi, a emoționat-o până la lacrimi pe mămica îndoliată.

Un cadou plin de emoție

La aproximativ o săptămână după ce Gerald și soția lui au cumpărat pătuțul, bărbatul s-a întors la ușa lui Valerie.

Ceea ce nimeni nu știa era că Gerald iubea tâmplăria, așa că a transformat pătuțul cumpărat de la Valerie într-o băncuță și s-a întors acasă la femeie pentru a-i face cadou această băncuță.

Televiziunea locală a preluat această poveste emoționantă și în scurt timp toată întâmplarea a devenit virală pe Internet. Mai bine de 3 milioane de oameni au distribuit această poveste emoționantă și toți l-au felicitat pe Gerald pentru gestul său unic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: