Filmele şi seriale în premieră la TVR 1

De Nicoleta Galeteanu pe

Începând cu luna martie, cinematograful se mută la TVR 1. Iubitorii de filme şi pasionaţii de seriale vor putea să urmărească în premieră unele dintre cele mai îndrăgite şi apreciate ecranizări

 … cinematografice şi de televiziune în această primăvară la Televiziunea Română.

Distribuţii remarcabile, sezoane în premieră şi producţii noi pentru cinefilii de toate genurile sunt cuprinse în grila de primăvară a TVR 1.
 
Astfel, dintre filmele artistice care vor putea fi urmărite în luna martie se numără „Julia/Being Julia, cu Annette Bening şi Jeremy Irons, „Culoarul morţii/Dead man walking, cu Susan Sarandon şi Sean Penn, sau „Partidă de vânătoare/Hunting Party, în care joacă Richard Gere.
 
100 de puşti/100 Rifles, cu Raquel Welch şi Burt Reynolds, „Agonie şi extaz/The Agony and the Ecstasy, cu Charlton Heston şi Rex Harrison sunt alte producţii care vor putea fi vizionate în premieră la televizor.
 
Şi pentru pasionaţii de seriale, TVR 1 vine cu o noutate în acest sezon. Primul serial din sitcomul „Tremors/ Creaturi ucigaşe” va fi difuzat în premieră marţi, 2 martie.
 
Thriller-ul SF va putea fi urmărit la fiecare două săptămâni, în zilele de marţi, de la 22.55, când nu sunt difuzate meciurile din cadrul UEFA Champions League.
 
Cu o surpriză pentru cinefili vine şi „Dr. House”. Începând din 4 martie, ora 23.00, vei putea urmări primul serial din sezonul patru.
 
Agenţia Psych” revine din 7 martie, ora 0.20 cu sezonul III, în premieră, iar fanii familiei Simpson au şi ei o veste bună, pentru că, din 13 martie, ora 23.00, serialul „Familia Simpson soseşte la TVR 1 cu un sezonul VII, difuzat în premieră.
 
Tot din martie, soseşte cel mai aşteptat serial al anului, care s-a bucurat deja de un succes de proporţii în toată lumea şi care anunţă unul pe măsură şi aici. „Mad Men/Nebunii de pe Madison Avenue, deţinător a trei Globuri de Aur la categoria „cel mai bun serial de televiziune”, va putea fi vizionat începând cu 8 martie, mai anunţă Televiziunea Romană.

Foto: PR

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge