6 filme cu scene de sex real

De TVmania pe

La Hollywood şi peste hotare, scenele de sex nesimulate au câştigat teren în filme, în ultimii ani, regizorii arătând fără jenă masturbare, sex în grup şi ejaculare. Artă sau pornografie?
Scenele de sex şi nuditatea pe peliculă au fost mereu controversate la Hollywood. Şi chiar dacă primele secvenţe în care o actriţă apărea nud datează din 1915 (în filmul mut „Inspiration”), subiectul a rămas unul dificil de analizat până astăzi.

În SUA, sistemul de cenzură şi-a canalizat atenţia pe eliminarea scenelor nud, actorii au refuzat să le filmeze şi astfel de imagini au fost interzise din 1934 până la finele anilor ’60 de „Codul de Producţie a Filmelor” („Codul Hays”).

În anii ’30 doar peliculele „exploitation” (axate pe exploatarea unui singru subiect, în acest caz nuditatea) atacau subiectul, dar acestea erau difuzate doar în cinematografele independente.

 Sex pe bune în filme

Lista filmelor americane sau străine în care actorii nu au simulat actele sexuale este constituită în majoritate din pelicule mai puţin cunoscute, cum sunt cele de mai jos! 

6 filme cu scene de sex real„Ken Park” (2002)

Filmul are în centru un grup de skateri californieni ale căror vieţi sunt pline de abuzuri.

Pelicula a fost interzisă în Australia din cauza violenţei sexuale implicând minori (toţi actorii aveau peste 18 ani), iar povestea bifează, fără jenă, cunninlingusul, asfixierea auto-erotică, urinarea şi masturbarea.

Scenele de sex în grup au fost, însă, simulate..

Descoperă mai multe filme cu sex nesimulat pe tvmania.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro