4 filme noi de văzut în weekend

De Erika Chivu pe

O poveste de dragoste romantică şi amuzantă, cu final fericit, dar şi un thriller care te va ţine cu sufletul la gură. Asta poţi vedea weekendul acesta la cinema.

Amor la distanţă (Going the Distance)

Dacă ai chef de o comedie romantică, „Amor la distanţă” e tot ce-ţi trebuie weekendul acesta.

Garett, un tânăr new yorkez, n-a reuşit niciodată să înţeleagă femeile, aşa că a iesit dezamagit din toate relaţiile. Când prietenii îl scot în oraş ca să-l înveselească, el face cunoştinţă cu Erin şi se plac din prima. Ce părea a fi o aventură de vacanţă se transformă rapid într-o relaţie serioasă. Singura problemă este că Erin venise în New York doar pentru a-şi petrece vacanţa, iar după câteva luni este nevoită să se întoarcă în San Francisco pentru a-şi termina şcoala şi a deveni un jurnalist de succes, în timp ce Garett trebuie să rămână la New York pentru a-şi continua cariera în domeniul muzical.

În ciuda sfaturilor „binevoitoare” venite din partea prietenilor, cei doi sunt hotărâţi să-şi continue relaţia la distanţă, prin internet şi telefon. Însa ei trebuie să ia o decizie în momentul când Erin primeşte un job de vis în California, iar Garett devine tot mai cunoscut în New York.

Pe lângă povestea de dragoste, filmul este presărat cu momente haioase care te vor ţine cu zâmbetul pe buze. În rolurile principale îi vei recunoaşte pe Justin Long, Drew Barrymore şi Christina Applegate.

Bărbaţi care urăsc femeile (The Girl With the Dragon Tattoo)

Harriet Vanger a dispărut cu 40 de ani în urmă de la o întrunire de familie ţinută pe o insulă aparţinând clanului din care făcea parte. Deşi cadavrul ei nu a fost găsit niciodată, unchiul fetei este convins că a fost vorba de o crimă şi că ucigaşul este chiar un membru al familiei.

Pentru a afla ce s-a întâmplat cu nepoata lui, bărbatul îi angajează pe Mikael Blomkvist, un jurnalist căzut în dizgraţie, şi pe Lisbeth Salander, o tânără sălbatică şi tatuată cu talent de hacker. Cei doi descoperă că există o legătură între dispariţia lui Harriet şi un număr de crime oribile care au avut loc în aceeaşi perioadă. Odată cu această descoperire încep să-şi dea seama că familia Vanger are o istorie mai mult decât ciudată, iar investigaţiile încep să se întoarcă împotriva lor.

Ideea acestei poveşti îi aparţine autorului Stieg Larsson, care a murit în 2004, înainte de a fi apucat să-şi publice trei romane thriller, numite trilogia Millenium. „Bărbaţi care urăsc femeile” este unul dintre ele.

Vezi şi alte filme în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2