Feng Shui cu amor in dormitor

De Georgiana Constantin, pe

Te intelegi cu iubitul la fel ca la inceput? Sau simti ca ceva nu mai merge in relatia voastra? Sau poate inca iti mai cauti jumatatea.
Mai intai, trebuie sa arunci o privire in dormitorul tau, in coltul din sud-vest. In orice camera, acolo este locul dragostei si al prieteniei. E vreun cos de gunoi acolo? Atunci poate in cos sta si dragostea ta. Dar langa pat, pe pereti si in celelalte colturi, ce ai?

Daca mai pastrezi poza fostului iubit, poate e unul din motivele pentru care nu poti sa-ti continui viata linistita. Sau ti-ai impodobit camera cu pozele mamei tale? Nu mi se pare deloc romantic. Noi avem cateva idei pentru tine. Poti incerca sa aplici principiile Feng Shui pentru imbunatatirea relatiei de cuplu.

In traducere „vant si apa”, Feng Shui reprezinta arta chinezeasca de pozitionare a obiectelor intr-o camera, bazata pe credinta in efectele pozitive si negative ale elementelor yin (latura feminina, umbra), yang (latura masculina, lumina) si Chi (forta vitala sau energia prezenta in toate lucrurile din jurul nostru). Scopul artei Feng Shui este obtinerea armoniei, confortului si echilibrului, mai intai in mediul in care traieste o persoana si apoi in viata lui.
  
Arunca lucrurile vechi
  
Asa ca incepe cu incredere sa faci schimbari, sa muti tot ce nu-ti inspira dragoste si pasiune. Iti recomandam sa incepi cu dormitorul. Este acea camera a casei sau apartamentului in care vrei sa te calmezi si sa dormi dupa o zi de lucru obositoare, acel refugiu numai al tau, departe de lumea agitata.

Cel mai important este sa pastrazi dormitorul curat si aerisit, deoarece dezordinea si aglomerarea de obiecte reduc fluxul energiei pozitive. De aceea trebuie sa indepartezi din camera de odihna toate lucrurile vechi, care nu-ti mai sunt de folos. Prima regula atunci cand este vorba de amenajarea sau pozitionarea dormitorului in stil Feng Shui este ca aceasta camera sa nu fie asezata in apropierea usii de intrare in casa sau apartament, ci cat mai departe de aceasta.

Un obiect rosu neaparat
  
Fii atenta la culorile peretilor, ale covoraselor si cearsafurilor. Ce-ti exprima? Daca ai folosit pana acum culori intunecate, triste, incearca mai departe sa aduci cat mai multa lumina. Te intrebi care sunt culorile romantice? Feng Shui spune ca rozul si portocaliul inveselesc atmosfera. Dar mai poti folosi si nuante de verde pal, albastru deschis, galben-crem (nuanta ce reprezinta latura materna), pentru ca încurajeaza buna relationare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!