EXTAZ LA FEMININ

De Unica.ro, pe

Recunoaste: nu ai stiut sa il definesti decat dupa ce l-ai simtit.
EXTAZ LA FEMININRecunoaste: nu ai stiut sa il definesti decat dupa ce l-ai simtit. Pana atunci ai trait invaluita de intrebarea repetitiva: Cum e? Pentru ca orgasmul e cel mai greu de definit, am ales trei fete sa vorbeasca despre cum vad ele experienta finala din asternuturi.

Orgasm. Un cuvant atat de simplu, doua vocale si patru consoane. De fapt, sa incerci sa definesti orgasmul, dincolo de cele sase litere, e cat se poate de complicat. Stim prea bine ca s-au scris mii de carti, tratate si alte articole de specialitate despre „mica explozie” pe care o avem in dormitor. Insa cand e sa vorbim despre el, fiecare are propria ei reprezentare. Si trebuie sa iti spun ca acum nu vorbim despre orgasmul lor, al barbatilor, ci despre noi, fetele, femeile, domnisoarele care renunta la inhibitii si impartasesc experientele din pat. Cum ai definti tu orgasmul? Acel foc arzator care goneste pe sub propria-ti piele, care iti goleste mintea si iti epuizeaza trupul? Uneori placere inceata, alteori soc electric. Climaxul? Nu cred ca toate aceste descrieri conteaza, ci ne raman in minte numai acele cateva clipe pe care imi doresc sa le traim toate la infinit. Mirabele, Irina si Adriana vorbesc pe sleau despre orgasm. Fara perdele, in cel mai natural mod, incercand sa depaseasca stanjeneala pe care aproape toate o simtim cand vine vorba despre orgasm si propria noastra persoana.

EXTAZ LA FEMININEXTAZ LA FEMININ IRINA
DESPRE EA: „Sunt extrovertita si am din toate cate putin: aspect fizic placut, un pic de farmec, un strop de umor, ambitie, un iubit cu care sa ma cert si la care sa tin, prieteni pe care ma pot baza, multi amici cu care ma pot distra si multe vise.”
O DE LA ORGASM: „Orgasmul e acel diamant de cinci carate pe care orice femeie si-l poate permite. Orgasmul e cireasa de pe tort, unul din putinele momente in care nu te mai gandesti la nimic, uiti de tot si de toate, chiar si de tine; singurul lucru mai bun decat prajiturile si ciocolata, ceva ce nu mimezi daca ai suficient respect de sine. Un fel de zbor deasupra norilor. O scurta incursiune in tara fericirii, un medicament antidepresie, cel mai bun somnifer sau cel mai bun energizant.”

TEXT: Cristina Murariu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!