Eva Green – Dama de pica

De Unica.ro, pe

S-a lansat renuntand la pudoare in pelicula „Visatorii”, a refuzat …
Eva Green - Dama de picaS-a lansat renuntand la pudoare in pelicula „Visatorii”, a refuzat initial rolul de Bond Girl, motivand ca nu este o „bimbo”, iar in prezent revine pe ecrane in „Franklyn”, un film ce abunda in mistere intunecate.

In Parisul anilor 60′, un grup de tineri isi cer dreptul la libertate. Militeaza zgomotos. Printre ei, doi frati gemeni, Isabelle (Eva Green) si Theo (Louis Garrel), se desprind din multime cautand noi adepti ai revoltei lor spirituale. Il descopera pe Matthew (Michael Pitt), un tanar american venit la studii in Paris, si il corup in jocul lor erotico-intelectual. Tentant, interzis, incestuous. Ei sunt „Visatorii” decadenti ai lui Bernardo Bertolucci, care nu e la prima reusita in scandalizarea opiniei publice. In 1972, Marlon Brando si Maria Schneider socau pudibonzii cu sexualitatea lor fatisa in „Ultimul tango la Paris”. Pentru un asemenea subiect, Bernardo a cautat actori tineri, dispusi sa accepte controversele pe care urmau sa le starneasca. In 2004, la 23 de ani, Eva era la primul ei film. Reusise sa isi pacaleasca parintii, care nu mai voiau inca o actrita in familie, spunandu-le ca urmeaza scoala de actorie pentru a deveni regizor. Imediat ce si-a terminat studiile, a inceput insa sa joace in piese de teatru. Sansa i-a suras in 2002, cand Bernardo Bertolucci a descoperit-o la un casting si i-a incredintat cel mai drag rol al carierei ei. „Isabelle ramane personajul meu preferat. E ceva magic in filmul „Visatorii”, o inocenta pe care o ai doar la primul film.” Nu de aceeasi parere a fost insa tatal ei.

„Din pacate, „Visatorii” e pentru tata un film porno. In general, el cumpara toate DVD-urile cu filmele mele, insa acesta ii va lipsi mereu din colectie.”

TEXT: Diana Marasoiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!