Dragoste: 10 filme romantice pe care trebuie să le vezi în viaţa asta

De Sandra S., pe Ultimul update Joi, 27 mai 2021, 15:48

Boli incurabile, despărţiri din cauza familiei, vieţi care merg pe drumuri paralele, accidente îngrozitoare şi în jurul tuturor se învârt şi poveşti de dragoste superbe, dureroase, frumoase. Iată topul celor 10 filme pe care trebuie să le (re)vezi în viaţa aceasta:
Marley and Me
Să începem uşor. Dacă ai avut un câine până acum sau eşti stăpâna unui patruped norocos în prezent, cu siguranţă filmul acesta o să-ţi fie pe plac – dar nu uita să iei câteva pachete de şerveţele lângă tine când îl vezi. Marley este un câine-năzbâtie care îi învaţă pe membrii familiei în care creşte să iubească.

Beaches
Un film care te face să te gândeşti cum ai putea să trăieşti viaţa fără cel mai bun prieten alături de tine, fără sufletul tău pereche. Ce poate fi mai deprimant de atât?

Ghost
Sigur, sigur ştii secvenţa cu Demi Moore care învârte roata olarului cu lut, când fantoma lui Patrick Swayze încearcă să comunice cu ea şi până la urmă ea reuşeşte să simtă că el este acolo. Dacă nu îţi sună cunoscut, ar trebui să vizionezi toată pelicula.

Shakespeare in Love
Imaginează-ţi că eşti nemaipomenit de îndrăgostită de un bărbat extraordinar de romantic, însă trebuie să părăseşti ţara alături de un bărbat pe care îl urăşti. Şi nu poţi face nimic să scapi de soarta crudă, dar petreci ultimele moment alături de cel iubit…

Vezi care sunt cele mai frumoase filme de dragoste!

The Notebook
Doi tineri îndrăgostiţi, despărţiţi de soartă şi de familia bogată a fetei. Ea pleacă la oraş, se căsătoreşte şi duce o viaţă fără lipsuri, în timp ce el construieşte casa la care cei doi au visat dintotdeauna când erau împreună. Până la urmă se reîntâlnesc, dar nu fără drame şi scandaluri odioase.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Iata si alte filme de dragoste pe care sa le vezi cu persoana iubita. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!