Doamna Crăciun, vocea Doncafe, te învață cum să aranjezi corect masa de sărbători

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 februarie 2022, 11:31
Masa de Căciun este prilejul care reunește toată familia. Așadar, e foarte important ca aceasta să fie aranjată nu numai corect, ci și foarte frumos, din punct de vedere vizual. Dacă vrei să îi surprinzi plăcut pe cei dragi, ține cont de sfaturile doamnei Crăciun, vocea Doncafe.

Aranjarea mesei face parte din milioanele de lucruri pe care trebuie să le faci, ca magia sărbătorilor să se întâmple. Pentru că știm cu câtă grijă trebuie să o aranjezi, nu uita să îți iei un moment pentru tine cu edițiile speciale Doncafe Selected Ciocolată sau Doncafe Selected Vanilie. Îți va da energia necesară să aranjezi cea mai frumoasă masă de Crăciun!

Primul pas pe care trebuie să-l faci în aranjarea mesei este să gândești un decor. Vei fi mult mai inspirată dacă te vei gândi la asta sorbind dintr-o ceașcă de cafea Doncafe. Pentru a surprinde spiritul sărbătorilor, doamna Crăciun îți sugerează să alegi piese de decor naturale – crenguțe sau conuri de brad. Apoi, opțional, poți completa decorul cu lumânări roșii, albe sau aurii, cu o față de masă albă, simplă, și cu niște șervețele albe, elegante.
Ca să păstrezi decorul mesei cât mai rafinat, doamna Crăciun îți sugerează să folosești un set de veselă albă, simplă, și pahare elegante din sticlă sau cristal. Încearcă să nu încarci prea mult masa cu decorațiuni, pentru ca invitații tăi să se poată mișca ușor și să poată mânca relaxați.

Doamna Crăciun îți recomandă să nu uiți nici de regulile de etichetă – furculițele vor sta întotdeauna în partea stângă a farfuriilor, cuțitele în dreapta, iar lingura de supă în dreapta cuțitelor, cu adâncitura în sus, pentru că va fi primul tacâm pe care invitații îl vor folosi. Lingurița pentru desert va sta mereu deasupra farfuriei, cu vârful orientat spre stânga, iar sub ea, paralelă, va sta furculița pentru desert, orientată cu vârful spre dreapta.

Pentru că acum știi care sunt regulile de aranjare a mesei de Crăciun, nu-ți mai rămâne decât să îți oferi un moment în care să savurezi o ceașcă de cafea Doncafe. Poți face asta în timp ce afli mai multe sfaturi de la Doamna Crăciun, de pe pagina ei de Facebook. Este un loc special, ce vine în ajutorul femeilor ca tine, femei care fac posibilă magia sărbătorilor de iarnă!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!