Cum să cheltuieşti mai puţini bani în oraş

De Nicoleta Galeteanu pe

Distracţia nu costă mult, iar ca să faci economii nu trebuie să renunţi la ieşirile în oraş. De fapt, banii nu par să fie o problemă de vreme ce unii au învăţat să trăiască fără ei.

Mănâncă în „happy hour”

Pentru mulţi dintre noi, o masă la restaurant poate fi un moft, satisfăcut de obicei în ziua de salariu.

Într-adevăr, este mai ieftin să mănânci acasă; chiar şi americanii au început să gătească mai des. Însă, dacă nu doreşti să afumi prea mult bucătăria, nici la restaurant nu vei cheltui o avere pe nota de plată.

În oraş găseşti numeroase restaurante cu program happy hour unde poţi mânca mai ieftin decât acasă. Poţi lua şi micul dejun şi prânzul în oraş, pentru că unele localuri prelungesc programul până la ora 18.00.

Frumuseţea nu costă

Cine spunea că frumuseţea costă mult vorbea cel mai probabil despre operaţiile estetice. Ca să te îngrijeşti şi să te menţii frumoasă, şedinţele clasice la salon nu sunt deloc un lux. Mai mult, poţi să economiseşti şi ceva bani dacă alegi să mergi la centrele spa care oferă periodic discounturi sau cadouri de şedinţe sau tratamente în plus, nu doar clientelor fidele.

Unul dintre centrele spa care dispun de oferte de sezon este Silouette by Alexia.

În această perioadă, găseşti câteva oferte promoţionale extrem de convenabile la şedinţele de împachetări şi slăbire rapidă,iar dacă optezi pentru un abonament pentur masaj anticelulitic sau drenaj limfatic, primeşti un abonament gratis pentru împachetări sau ultratonifiere.

Şi Centrul de slăbit şi înfrumuseţat Silhouette oferă reduceri consistente în acaestă perioadă.

Pentru două şedinţe de tratament cu capsulă Feng Shui plăteşti cu 85% mai puţin, adică 99 de lei în loc de 660 de lei.

Saloanele de înfrumuseţare, de pildă, propun preţuri mai mici dacă optezi pentru tot pachetul de servicii sau unul gratuit la un serviciu plătit.

Salonul Azaleea, de lângă Molly’s Irish Pub, zona Hala Traian, vine cu o ofertă interesantă. Pentru o zi de recreere totală, poţi rezerva salonul pentru o zi întreagă împreună cu patru prietene. Ai toate serviciile la dispoziţia ta, iar tot acest răsfăţ te costă 150 de lei, preţ valabil pentru o persoană.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2