Din online, pe scena Teatrului Național Cluj Napoca: Gabriela Atanasov (Sweet Paprika) îi aduce un omagiu artistei Lucky Marinescu

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Gabriela Atanasov (Sweet Paprika) îi aduce un omagiu artistei Lucky Marinescu prin interpretarea piesei „Așa începe dragostea“ într-un cadru boem.

Gabriela a militat constant pentru susținerea artei în mediul online și, fiind extrem de pasionată de muzică și teatru, a aceeptat rapid propunerea coregrafului Mario Grosu de a urca pe scenă și de a cânta o melodie românească de excepție din anul 1960.
Filmarea a avut loc la Teatrul Național Cluj-Napoca, în condiții de maximă siguranță, însă lipsa publicului și a aplauzelor s-a simțit cu tristețe. Clipul reprezintă un apel la susținerea teatrului independent în această perioadă dificilă, care riscă să dispară, și totodată, spre redeschiderea sălilor de spectacole, care așteaptă cu nerăbdare revenirea publicului.

Acesta este un proiect prin care evidențiem cu nostalgie modul în care arta și muzica ajută oamenii să treacă prin această perioadă dificilă a pandemiei. Readucem în atenția publicului, într-o manieră modernă, îmbinată cu arta prezentului, povestea clasică a iubirii“, a declarat Mario Grosu.

Clipul poate fi urmărit aici:

Din online, pe scena Teatrului Național Cluj Napoca: Gabriela Atanasov (Sweet Paprika) îi aduce un omagiu artistei Lucky Marinescu
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!