Cutia

De Unica.ro pe

Norma Lewis este profesoară la un liceu particular, iar soţul ei, Arthur, este inginer la NASA. Cei doi au un fiu şi formează un cuplu tipic ce trăieşte o viaţă obişnuită în suburbie.
Toate acestea… până când un tip misterios, cu chipul desfigurat, apare la uşa lor şi le face o propunere pe cât de stranie, pe atat de inedită: o cutie. O cutie cu un buton, care, odată acţionat, pe de o parte le va putea aduce un milion de dolari… dar simultan, va lua viaţa unei persoane pe care ei nu o cunosc…

Norma şi Arthur au la dispoziţie numai 24 de ore pentru a se decide.
Aflându-se în faţa unei dileme morale, cei doi descoperă treptat că ramificaţiile deciziei lor sunt imposibil de controlat şi că se extind cu repeziciune asupra propriilor lor vieţi şi destine.

Drama Cutia / The Box, în regia lui Richard Kelly, are la bază povestirea clasică „Button, Button” de Richard Matheson şi aduce pe marile ecrane din România o distribuţie formată din: Cameron Diaz (The Holiday), James Marsden (X-Men: The Last Standard), actorul nominalizat la Oscar, Frank Langella (Frost/Nixon), James Rebborn (The International) şi Holmes Osborne (filmul de televiziune Invasion).

Filmul rulează din 20 noiembrie la Hollywood Multiplex.

Descoperă în galeria Unica.ro imagini din film!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro