„Cum ştii dacă ai noroc?”

De Erika Chivu pe

Lisa (Reese Witherspoon) este o femeie ale cărei abilităţi şi preocupări atletice reprezentau pasiunea vieţii ei…
… pentru că a practicat sportul din fragedă copilărie. Când se trezeşte însă eliminată din echipă, toate reperele care i-au jalonat anterior viaţa, dispar în neant. Neştiind încotro s-o apuce, Lisa se îndreaptă şovăielnic spre o viaţă de om obişnuit. Aflându-se în această stare imponderabilă, ea se simte atrasă de Matty (Owen Wilson),un jucător renumit de baseball, un afemeiat şi un egoist – un fel de narcisist cu un aşa-zis cod al onoarei.

George Madison (Paul Rudd) este un businessman onest, a cărei relaţie complicată cu propriul său tată, Charles (Jack Nicholson), ia o altă turnură când George este acuzat de o infracţiune financiară, deşi el nu se simte vinovat cu nimic.  În condiţiile în care se vede în pericol de a fi aruncat în închisoare, onestitatea, integritatea şi optimismul incurabil al lui George par a fi singura cale de a-şi păstra sănătatea mintală.  

Înainte ca relaţia Lisei cu Matty să prindă rădăcini, ea îl întâlneşte pe George pentru prima oară în cea mai rea seară din viaţa lor: Lisa a fost dată afară din echipă, iar el ar urma să intre la răcoare. Când toate par a se prăbuşi în jurul lor, ei descoperă că totuşi viaţa le mai poate oferi ceva frumos.

Cu o distributie formată din: Reese Witherspoon, Owen Wilson, Paul Rudd şi Jack Nicholson şi cu o regie semnată de James L. Brooks, comedia Cum ştii dacă ai noroc? / How do you know, reprezintă o analiză contemporană şi romantică asupra întrebării: „Cum poţi să ştii?”.

Filmul rulează din 4 februarie la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro