Cumpărăturile vin acasă

De Unica.ro, pe

Într-o lume a vitezei, în care aglomerația și agitația au pus stăpânire pe viața noastră, timpul liber este din ce în ce mai prețios și rar. În acest context, comerțul electronic a devenit încetul cu încetul alternativa aleasă în detrimentul comerțului tradițional, datorită multiplelor avantaje pe care le oferă.
Anticipând această tendință, în 2006 am lansat www.alimentaraonline.com, un hipermarket online creat să vină în ajutorul celor care își doresc mai mult timp liber pe care să îl dedice familiei, hobby-urilor sau relaxării.
Creată ca o afacere de familie, www.alimentaraonline.com este o societate cu capital 100% românesc.

Suntem o echipă tânără, dedicată și dinamică, oferind un sistem de cumpărături flexibil și ușor de utilizat.
Fiind pe piața românească de peste 7 ani, suntem una din primele și cele mai vechi firme de acest profil, reușind să ne creăm un portofoliu diversificat de clienți ce au devenit fideli serviciilor noastre.

Am reușit să ramânem aproape de clienții noștri, răspunzând cu promptitudine tuturor solicitărilor acestora, printr-o comunicare directă și proactivă, bazată pe feedback-ul primit. Serviciile noastre sunt accesibile atât online, cât și telefonic, pentru clienții ce nu au la îndemână o conexiune la internet.

www.alimentaraonline.com reprezintă un mijloc comod, rapid, sigur, modern și inteligent de a face cumpărăturile, oferindu-vă flexibilitatea și timpul liber de care aveți nevoie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!