Cum să scoți petele din tapiserii cu un produs pe care îl ai deja acasă

De Unica.ro pe
După ce a încercat toate produsele de curățat dedicate canapelelor și scaunelor tapisate, o mămică a descoperit un truc super util, și l-a postat mai apoi pe Facebook. Peste 3000 de oameni i-au distribuit postarea, mulți dintre aceștia mulțumindu-i femeii pentru descoperirea ei.

Samantha Roberson a postat pe contul ei de socializare imaginea de mai sus cu un scaun foarte murdar și cum a arătat acesta după ce a fost curățat cu un produs banal, un produs pe care toată lumea îl are în casă – spray-ul de geamuri. Mesajul femeii a fost apoi rapid distribuit pe rețelele sociale, toată lumea fiind încântată de rezultatele acestui truc. Iată ce a scris Samantha!

„Salutare, dragi părinți! Vreau să vă vorbesc despre un super truc de curățenie. Și eu am acasă un monstruleț, care murdărește totul în calea lui, dar acum am descoperit asta și vreau să vă spun tuturor cum puteți avea scaune și canapele curate, chiar și cu un copil în casă! Ei bine, ce vedeți în poza de mai sus nu este magie, este doar… detergent pentru geamuri! Pulverizez puțin, apoi șterg cu o cârpă uscată și toate urmele monstrulețului meu care desenează peste tot prin casă dispar ca prin minune!!!”

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro