Cum poți trimite mesaje secrete pe Facebook

De Mihaela Dobre, pe
Cei peste un miliard de utilizatori ai serviciului Facebook Messenger pot trimite de acum înainte mesaje secrete. Anterior, doar câțiva beneficiau de această facilitate.

Citește și – Povestea tânărului care a refuzat 3 miliarde $ de la fondatorul Facebook

Această opțiune permite ca doar acele două persoane implicate în conversație să poată vedea conținutul ei. Nici chiar Facebook nu va avea acces la conținutul conversațiilor secrete, dacă este activat acest mod.

Utilizatorii serviciului de mesagerie vor fi întâmpinați cu un mesaj prin care li se aduce la cunoștință faptul că opțiunea „conversații secrete” este disponibilă acum în aplicația Messenger, iar cei care au o opțiune anterioară a serviciului vor fi nevoiți să îl actualizeze. Așadar, conversațiile pot rămâne secrete doar dacă ambii utilizatori folosesc cea mai nouă versiune a aplicației.

Pe lângă faptul că acea conversație va fi criptată, ai și posibilitatea de a face ca acele mesaje să se șteargă singure. În funcție de preferințele tale, poți selecta ca mesajul secret să se șteargă între cinci secunde și 24 de ore, de când destinatarul l-a văzut.

Mesajele vor fi trimise doar către dispozitivele de pe care se pornește conversația. Cu alte cuvinte, dacă inițiezi o conversație secretă de pe smartphone, nu o mai poți vedea și în modul desktop.

Serviciul Conversații Secrete al Messenger suportă schimbul de mesaje, fotografii și emoticoane, însă deocamdată nu este disponibil pentru imagini în mișcare (GIF-uri), clipuri, conferințe video, comunicare voce sau plăți online.

Vezi cum poți trimite mesaje secrete pe Facebook în materialul video de mai jos:

Citește și – Ce i-a răspuns Mark Zuckerberg unei bunicuțe pe Facebook

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!