Cum îți dai seama dacă cineva te-a blocat pe Instagram – trucul pe care nu îl știai

De Bianca Prangate, pe
Social media a adus o nouă dimensiune în viețile noastre - putem bloca persoanele care nu ne plac cu doar un click. Dar cum afli dacă cineva te-a blocat pe tine pe Instagram?

Funcția de block de pe Instagram permite utilizatorilor să fie aproape invizibili față de utilizatorii pe care vor să îi țină la distanță. Atunci când blochezi un cont, acel cont nu va mai fi în lista de urmăritori, nu te va mai putea urmări pe tine și va deveni aproape imposibil să te găsească în interiorul aplicației. Comentariile, like-urile și tag-urile tale vor deveni, la rândul lor, invizibile.

Însă Instagram nu te anunță atunci când un utilizator te blochează. Poți însă să descoperi tu, în câțiva pași, după cum arată Mashable. Dacă crezi că cineva te-a blocat, începe prin a le căuta profilul pe aplicație. Dacă profilul lor nu mai apare, este foarte posibil să te fi blocat. Dacă profilul apare în căutări, dar tu nu mai apari ca urmăritor fără să fi dat „Unfollow”, înseamnă că pur și simplu acea persoană te-a scos de pe lista sa de urmăritori.

Citește și: Anca Serea a plecat în vacanță la Viena cu trenul. „Este un drum destul de greu”

Citește și: Cătălin Botezatu le condamnă pe vedetele care-și fac intervenții estetice: „Eu așa sunt, frumos și grizonat!”

Citește și: De ce refuză Reghecampf să vorbească despre zvonurile divorțului de Anamaria Prodan: „Nu mă mai interesează nimic!”

Citește și: Matei Stratan, prima declarație după ce s-a speculat că formează un cuplu cu Andreea Raicu

Există însă și situația în care profilul nu apare în lista de căutări, dar tu nu știi sigur dacă ai primit „Block” sau utilizatorul pur și simplu și-a șters contul. În această situație, singura soluție este să găsești pe Instagram un comentariu în care utilizatorul respectiv a primit tag. Dacă vei da click pe acel tag, vei putea vedea numărul de postări făcute de acea persoană, dar în loc de postările propriu-zise vei vedea textul „No Posts Yet”.

O altă variantă, poate chiar mai simplă, este aceea de a căuta contul când nu ești logat pe propriul tău cont de Instagram. Tot ce trebuie să faci este să intri pe un browser în care nu te-ai logat pe Instagram sau să intri pe modul incognito și să cauți utilizatorul care crezi că te-a blocat. Dacă acesta apare în căutări, dar nu apărea când îl căutai de pe contul personal, atunci cel mai probabil te-a blocat.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!