Cu depozitul pe 2 ani ies bani de shopping!

De Unica.ro, pe

Noi, femeile, găsim tot timpul câte ceva care să ne atragă privirea, dar preţul ne cam face să ne gândim de două ori. Ar fi bine dacă ai avea ceva bani deoparte care…
 ţi-ar oferi siguranţă şi un câştig pe deasupra, nu-i aşa? Acum te poţi bucura de ambele avantaje cu depozitul pe 2 ani MAXIPLUS BCR! Pe lângă banii pe care îi pui deoparte în siguranţă, ai si o dobanda de 14% ca să te poţi răsfăţa din când în când cu o pereche nouă de pantofi sau o vizită la spa.

Depozitul MAXIPLUS BCR îţi oferă condiţii avantajoase şi o flexibilitate mare pentru orice suma vrei să depui. Este simplu, pentru un depozit la termen de 2 ani, la scadenţă primeşti o dobândă de 14%* la suma depusă, ceea ce poate însemna un avantaj considerabil pentru planurile tale.

 

Iar dacă ai nevoie urgentă de bani, nu-ţi face griji – îi poţi retrage oricând şi chiar şi în aceasta situaţie primeşti o dobândă anuală care variază între 3% şi 6%. Aceasta dobândă depinde de perioada de timp care a trecut de la crearea depozitului până în acel moment.

 

Iar dacă depozitul tău a ajuns la termen, comisionul de retragere numerar este 0.

E foarte simplu: dacă depui o sumă de 1.000 de lei în depozitul MAXIPLUS BCR, 24 de luni mai târziu, căştigi 140 de lei în plus (din care se reţine impozitul de 16%) pentru o noua pereche de pantofi sau acel colier care ţi-a plăcut la ultimul drum în mall.

Cu depozitul pe 2 ani ies bani de shopping!Pentru că nu există o sumă minimă pentru constituirea depozitului, acum totul este mult mai uşor.

Astfel, oricând poţi pune bani deoparte, fară vreun efort în plus!

*Oferta valabilă în perioada 3 – 31 octombrie 2011; pentru depozitul MAXIPLUS BCR dobânda anuală este de 7%.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!