„Coşmar pe Elm Street”, un horror contemporan

De Unica.ro pe

Tinerii Nancy, Kris, Quentin, Jesse şi Dean locuiesc cu toţii pe Elm Street. Noaptea, ei au acelaşi vis: un bărbat îmbrăcat într-un pulovăr jerpelit cu dungi roşii şi verzi…
care are pe cap o pălărie cu borurile lăsate pentru a-i ascunde faţă desfigurată, iar pe una dintre mâini o mănuşa de grădinărit cu lame de cuţit în loc de degete.  Şi toţi aud aceeaşi voce înfricoşătoare.

Bărbatul îi terorizează rând pe rând în vis, unde regulile jocului sunt impuse de el, singură lor şansă de scăpare fiind să rămână treji.

Atunci când unul dintre ei are parte de o moarte violentă, cei patru prieteni care supravieţuiesc se reunesc pentru a descoperi împreună cauza implicării lor în acest coşmar, în care sunt hăituiţi şi vânaţi permanent de omul negru. Încercând să stea treji, ei încearcă să înţeleagă care este cauza acestor evenimente, de ce li se întâmplă asta tocmai lor, de ce acum şi dacă nu cumva părinţii lor le ascund nişte lucruri îngrozitoare.   

Adânc implantată în trecutul lor se ascunde o datorie care a ajuns la scadenţă, iar pentru a se salva trebuie să se confrunte cu cel mai cumplit coşmar al vieţii lor – Freddy Krueger.

În regia lui Samuel Bayer, producţia Coşmar pe Elm Street / A Nightmare on Elm Street reprezintă o reluare contemporană a cunoscutului horror clasic, în care rolul lui Freddy Krueger este interpretat de Jackie Earle Haley, actor nominalizat la Premiile Oscar (Little Children, Watchmen). 

Din distribuţie mai fac parte de asemenea Rooney Mara (Urban Legend: Bloody Mary), Kyle Gallner (The Haunting in Connecticut), Katie Cassidy (Taken), Thomas Dekker (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) precum şi Kellan Lutz (Twilight, The Twilight Saga: New Moon)

Filmul rulează din 28 mai, la Hollywood Multiplex. 

Pentru a câştiga invitaţii la filmul Coşmar pe Elm Street, intră în discuţia de pe Forum.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro