După „Avatar”, urmează „Avatar” II şi III

De Nicoleta Galeteanu pe

Aşa cum era de aşteptat, după un succes istoric şi încasări record aduse de „Avatar”, regizorul James Cameron anunţă că „Avatar 2” şi „Avatar 3” vor rula în cinematografe în patru ani.
Potrivit totalfilm.com, James Cameron a confirmat că succesul „Avatar” va deveni o trilogie, iar în acest sens a semnat deja un nou contract cu studiourile 20th Century Fox.

„Următoarele două filme vor avea poveşti de sine stătătoare, dar integrate în istoria mai amplă a Pandorei. Nu vom renunţa la potenţialul vizual şi emoţional din primul film şi vom continua să-i explorăm temele şi personajele care au ajuns la inimile spectatorilor din întreaga lume”, a declarat regizorul într-un interviu.

Deşi titlurile nu au fost încă stabilite, Cameron a anunţat că scenariile vor fi scrise la începutul anului viitor, urmând ca producţia continuărilor să înceapă tot în cursul anului 2011.

Se pare că a doua parte din seria „Avatar” va fi lansată în cinematografe în decembrie 2014, iar cea de-a treia parte în 2015.
 
„Avatar 3D” a devenit cea mai de succes producţie din istoria cinematografiei, depăşind recordul înregistrat de „Titanic”. 

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro