Concerte şi festivaluri de weekend în Bucureşti

De Unica.ro pe

Concertul Scooter s-a anulat, dar în locul lui Bolthard, Discoballs şi Kumm vor ţine ritmul distracţiei în acest weekend. În plus, Cruciada Culturii debutează duminică…

 … Festivalul Bucharest Food deschide şi el apetitul, iar Oktoberfest continuă în Calea Victoriei.

Vineri, Noaptea cercetătorilor europeni

Sărbătorită în peste 280 de oraşe din lume în acelaşi timp, „Noaptea cercetătorilor europeni” aduce vineri la Muzeul Naţional de Geologie oamenii de ştiinţă şi experimentele lor interesante mai aproape de public. 
Chiar dacă nu te numeri printre micii cercetători, esti binevenită la proiecţii de filme documentare, concursuri pentru cei mici, ateliere de creaţie şi prezentare de proiecte în cercetare, ştiinţă şi tehnică pe înţelesul tuturor. Evenimentul începe de la 10.00 şi se va desfăşura în 11 oraşe din România simultan.

Festival culinar european

Pentru cei interesaţi de experimente culinare, Bucharest Food Festival propune în Parcul Tineretului demonstraţii şi degustări de gastronomie europeană. 
Tot weekend-ul vei putea cumpăra şi consuma unele dintre cele mai bune produse gastronomice din bucătăria europeană, pentru că accesul va fi gratuit de această dată. Nu rata deschiderea, de la ora 13.00.

Concerte în cluburi

În materie de concerte, cluburile vor aduce pe scenă trupa de trash Blothard în Fabrica şi pe Stillborn în Elephant Pub, pentru gusturile „alternative”.
Discoballs anunţă seară bună în Elephant Pub & Live Music, de la 22:00, iar fanii Kumm vor putea asculta cântecele live în Jukebox Club, de la 23:00. În Tago Mago este un un alt concert bun pe care ţi-l recomandăm, acolo unde tinerii The Mono Jacks vot face o demonstraţie live de indie şi rock’n’roll de la ora 21.00.

Poveşti noi în librării

Sâmbătă, îţi facem o invitaţie culturală la Romexpo, acolo unde Candice Luana Dragota lansează primul volum de „Povestiri din grădina cu pisici”. 
Este o carte pentru copii, aşa că poţi merge cu copiii sau nepoţii. Ţie îţi recomandăm „Ziua a 7-a”, un roman de aventuri semnat de Andrei Călăraş, care este, de altfel, şi în cazul său, un debut promiţător în librării.

Află ce alte evenimente se anunţă în aceste zile, pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2