În iulie, concert Mika la Mamaia

De Nicoleta Galeteanu pe

Pentru prima oară în România, artistul britanic Mika va concerta în premieră în această vară, pe plaja H2O din staţiunea Mamaia. Concertul programat pe 24 iulie 2010…
… a fost confirmat astăzi de organizatori. 

Primul concert al artistului în România se desfăşoară în cadrul celei de-a cincea ediţie a festivalului Orange PrePay Party – eveniment care a adus-o anul trecut şi pe cântăreaţa britanică Duffy pe aceeaşi plajă din Mamaia.
   
În 2007, artistul britanic Mika, pe numele său real Michael Holbrook Penniman Jr., lansa primul său single, „Grace Kelly”, melodie ce a ajuns în scurt timp în fruntea clasamentelor muzicale din întreagă lume.
 
Primul său album, „Life in Cartoon Motion”, s-a vândut în peste 5,6 milioane de exemplare şi l-a ajutat să câştige premiul pentru cel mai bun debut al unui artist britanic la Brit Awards 2008.
 
În septembrie 2009, Mika şi-a lansat cel de-al doilea album, „The Boy Who Knew Too Much”, care se bucură de acelaşi succes.

Organizatorii Orange se aşteaptă că evenimentul să atragă circa 100.000 de spectatori, mai ales că intrarea este liberă. În deschiderea evenimentului Mika va cântă trupă Cut Copy.

Ascultă melodia „We Are Golden” în secţiunea noastră video!

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro