David Guetta, în concert la Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cel mai popular dj francez al momentului, David Guetta nu va ocoli nici de data asta fanii din România, în cadrul mini turneului său programat în Europa de Est.
Pe 15 octombrie, pe scena de la Romexpo, renumitul artist promite un show incendiar cu lumini şi efecte pirotehnice spectaculoase pentru iubitorii freneziei electronice.

După concerte la Bratislava, Debrecen şi Praga, cel mai sonor nume al muzicii house vine în inima Capitalei după aproape doi ani de la primul său concert de pe litoral, pentru promovarea celui mai recent album al său, intitulat „One Love”.

Pentru concertul din 15 octombrie, cu începere la ora 21.00, biletele pot fi procurate din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi pe site-ul eventim.ro.

Merită să vă grăbiţi, pentru că primele 1.000 de bilete vor avea un preţ special de 95 de lei, următoarele bilete, până la cel cu numărul 5.000 fiind puse în vânzare la preţul de 110 de lei.

După epuizarea acestora, biletele cumpărate în avans până în ziua evenimentului costă 120 de lei, iar la intrare vor putea fi achiziţionate cu 135 de lei.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!