Cesaria Evora cântă din nou la Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu pe

Supranumită „diva desculţă” datorită apariţiilor pe scenă în picioarele goale, Cesaria Evora revine pentru a cincea oară în România, într-un concert fascinant…
… programat pe 15 mai la Arenele Romane din Bucureşti.  

Preţul biletelor este de 70, 150 şi 210 lei şi pot fi cumpărate din Librăriile Humanitas şi Cărtureşti, magazinele Germanos şi Vodafone. De asemenea, acestea pot fi achiziţionate şi online, pe eventim.ro, iar pentru fiecare bilet cumpărat este oferit gratuit CD-ul „Anthologie”, care cuprinde 16 dintre cele mai bune piese semnate Cesaria Evora.
 
Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 20:00, anunţa bestmusic.ro.

Un „ambasador” al Insulelelor Capului Verde, Cesaria Evora este cea mai cunoscută cântăreaţă de morna, muzică ce îmbină stilul fado portughez şi blues-ul.

Cesaria Evora s-a născut în Mindelo, în insula Sao Vincente, Capul Verde, pe 27 august 1941.  

De la vârsta de 20 de ani, artista începe să cânte în localuri şi hoteluri, ceea ce îi aduce renumele de Regina Mornas în Capul Verde.  
 
Deşi mai târziu va renunţa la muzică aproape 10 ani, din cauza situaţiei materiale dificile, în 1987 cariera artistei începe să prindă contur.  
 
În 1988, cu ajutorul lui Jose Da Silva, mentor şi producător oficial, înregistrează la Paris albumul „La Diva Aux Pieds Nus (Diva Desculţă)”, iar patru ani mai târziu, piesa „Sodade” o propulsează pe scena muzicii internaţionale.
 
Cât despre spectacolul de la Bucureşti, acesta se înscrie în turneul de promovare al celui mai recent album al artistei, „Nha Sentimento”. 
 
Sentimentoeste una dintre piesele de pe cel mai recent album al artistei, „Nha Sentimento”, pe care o poţi asculta în galeria video.

Foto: NorthFoto 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro