Chef Florin Dumitrescu: “O să trebuiască să găsesc un desert pentru puştoaica mea”

De Viva.ro pe

Ei sunt convinşi că le-a fost scris să fie împreună. În plus, cred în miracole, pentru că au avut parte de unul. Ştiu că îi aşteaptă o mare schimbare şi au emoţii. Ştiu că miracolul este… fată. Tocmai ai aflat că peste mai puţin de trei luni Florin Dumitrescu (MasterChef – Pro Tv) va deveni tată.
Înainte de a te invita să citeşti in­terviul uneia dintre cele mai sin­cere şi tonice poveşti de dragoste, trebuie să le mulţumim lui Florin şi Cristinei, iubita lui, că au ascuns, nu­mai ei ştiu cum, sar­cina, pentru această şedinţă foto din VIVA! „În sfârşit, acum poate şi Cristi­na să iasă pe stradă cu burtică, abia aşteaptă”, a spus Florin la finalul unei zile lungi, dar deloc stresante. Este un spectacol doar să-i vezi cum se tachi­nează. El îi zâmbeşte ei obraznic după o remarcă picantă, ea îi aruncă o privi­re voit tăioasă, apoi îl sărută pe frunte cu îngăduinţă. A fost poate una dintre puţinele ocazii când lui Florin nu i-a făcut nimeni capul calendar cu întrebări despre reţete.

Văd că pentru moment sunteţi foarte relaxaţi. Mă întreb cât va mai dura distracţia.

Cristina: Eu sper să ne ţină mult şi bine! (râde)

Florin: Nu, nu! O să mai dureze câteva luni, până vine puştoaica. Până în ziua în care o să ajungem acasă cu fata şi o să ne întrebăm ce-i de făcut. Până când o să plângă prima oară şi noi o să avem atac de panică.

Ce te sperie cel mai tare din ceea ce urmează?

F: Că nu o să mă mai iubească pe mine Cristina, că o s-o iubească mai mult pe fată. Problema e că nu o să fie aşa, s-ar putea să o iubesc eu mai mult pe fată decât pe ea, pentru că cea mică s-ar putea să-mi dea mai multă atenţie mie decât ei. E fata mea!

C: Când am aflat că sunt însărcinată, m-am panicat puţin. A fost ceva ne-prevăzut, un miracol, chiar. Iar Florin era atât de relaxat, mi-a spus „stai liniştită, o să fie bine!”

Citeşte mai multe pe Viva.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro