Ce te mai ţine lângă un bărbat după ce te-a înşelat?

De Stela Moisescu pe

Nimic? Chiar şi Monica Columbeanu spunea în luna decembrie, pe când se zvonea că cei doi vor divorţa, că şi-ar ierta soţul de infidelitate dacă demonstrează că…
… într-adevăr o iubeşte şi recunoaşte că a greşit faţă de ea. Ei bine, acum aşteaptă prima înfăţişare la divorţ şi se luptă pentru custodia fetiţei ei.

Desigur, există o mulţime de exemple de femei care nu fac un pas atât de radical, care rămân într-o căsnicie, unde se mai calcă strâmb… Dacă ierţi infidelitatea lui eşti o femeie laşă sau, poate, curajoasă, pentru că lupţi în continuare?

Există ceva mai puternic decât acest păcat, ceva care să te ţină lângă un bărbat care te-a înşelat? Unele femei spun că da! Iată care sunt părerile lor:

Oana nu crede în relaţiile monogame. „Nu aş merge pe ideea că s-a întâmplat o singură dată şi gata. Sigur o va face şi pe viitor. Dar dacă m-ar înşela, aş vrea să aibă bunul simţ şi prezenţa de spirit să muşamalizeze totul şi să nu se lase prins.”

Betuca, a comentat Între prietene că: ” Lângă un bărbat care înşală poţi să stai, dacă vezi că te iubeşte şi vezi că se poartă frumos cu tine. Sunt bărbaţi care înşală şi se poartă minunat cu familia.”

Anemona crede că, cu cât înaintezi în vârstă, ţi se schimbă priorităţile şi devii mai permisivă. „Dacă ai copii sau ai o casă, un credit, o maşină împreună cu el, nu mai e aşa uşor să-l laşi. Iar dacă îi pare rău cu adevărat, îţi dai seama că nu merită să dai cu piciorul la o familie. Eu i-am spus că dacă o face, să aibă grijă să nu aflu.”

Adynutza crede că atunci când iubeşti cu adevărat poţi să ierţi orice, iar infidelitatea i se pare o greşeală… umană. „Iubirea ar fi singura care m-ar ţine lângă un bărbat care m-a înşelat.”

Remmy_25 a comentat şi ea în comunitatea unica.ro pe această temă şi este de părere că motivul pentru care partenerul a fost infidel este foarte important. „Dacă e îndrăgostit de altcineva, are o relaţie în toată regula, nu aş putea să-l iert nici dacă am avea 100 de copii. Dacă a fost doar o aventură de o noapte, asta pot înţelege pentru că oricine poate avea o rătăcire. Tentaţiile sunt multe şi pentru ei şi pentru noi! Dacă aş fi sigură că mă iubeşte şi aventura s-a bazat doar pe sex, cred că aş putea să iert. Mi s-ar putea întâmpla şi mie o astfel de greşeală.”

Pe_lucia spune că ar putea trece cu vederea prima rătăcire, dar a doua oară nu l-ar mai terta.

Şi pe Facebook câteva reprezentante ale sexului frumos ne-au împărtăşit părerea lor. Una dintre ele ne spune că: „Pe mine m-ar ţine alături de bărbatul meu iubirea pe care i-o port şi pe care cred ca şi el mi-o poartă. Nu pot să bag mâna în foc că nu mă înşală, dar el îmi arată multă iubire şi asta este tot ce contează. A fi căsătoriţi nu înseamnă că suntem stăpâni unul peste celălalt. Se întâmplă uneori să mai şi greşim. Important este să iubim şi să ştim să iertăm!”

Află care sunt cele 20 de motive pentru care înşală bărbaţii!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro