Util: 6 articole indispensabile în bucătărie

De Libertatea pentru femei, pe

Dacă vrei să profiţi de cât mai mult timp liber, dotează-ţi bucătăria cu electrocasnice care îţi pot uşura şi scurta munca.
Cum timpul a devenit, pentru majoritatea dintre noi, extrem de important, tehnologia modernă vine în întâmpinarea noastră, mai ales atunci când e vorba de bucătărie. Astăzi există o mulţime de electrocasnice care, pe lângă faptul că îţi uşurează munca, nu sunt nici foarte costisitoare. Iată, aşadar, care sunt aceste obiecte care nu trebuie să-ţi lipsească din bucătărie, chiar dacă spaţiul de care dispui e destul de limitat.

1 Robotul de bucătărie

Deoarece îndeplineşte mai multe funcţii, robotul de bucătărie este un aparat indispensabil din bucătăria oricărei femei. E de mare ajutor la preparea sosurilor,  la tocarea diverselor legume, a cărnurilor sau chiar şi la prepararea cremelor pentru prăjituri. În plus, datorită funcţiilor pe care le deţine, aparatul te scuteşte şi de munca „fizică” depusă, reducându-ţi timpul pe care eşti nevoită să-l petreci în bucătărie.

2 Maşina de spălat vase

Scapă de teancul de vase murdare pe care-l ai în chiuvetă, cumpărându-ţi o maşină de spălat vase. Aceasta va fi o investiţie pe care cu siguranţă nu o vei regreta, mai ales dacă te numeri printre persoanele care nu sunt tocmai fericite atunci când, după o petrecere sau o masă festivă, trebuie să mai petreacă câteva zeci de minute bune spălând vase. Aşa că, oricât de limitat ar fi spaţiul din bucătăria ta, încearcă să găseşti o soluţie pentru a putea integra maşina de spălat vase. Vei vedea că viaţa ta se va schimba radical, iar familia şi prietenii se vor putea bucura de mai mult timp petrecut în compania ta.

3 Storcătorul de fructe

Este un aparat necesar celor care obişnuiesc să consume sucuri de fructe şi legume sau să facă limonadă. Este practic şi pentru sucurile de fructe sau piureurile preparate pentru copii, ajutându-te să nu mai petreci atât de mult timp în bucătărie.

4 Cafetiera

Într-o bucătărie modernă şi nu numai, cafetiera sau expresorul sunt nelipsite. Pe lângă faptul că economiseşti mult timp, eviţi şi murdărirea aragazului cauzată de cafeaua făcută la ibric. În plus, gustul cafelei la expresor este unic.

5 Cuptorul cu microunde

Dacă e vară, atunci e musai să ai în bucătărie şi un cuptor cu microunde. Îţi va fi de mare ajutor la încălzitul mâncărurilor, dar şi la dezgheţat sau chiar la prepararea pe gril, evitând astfel căldura produsă de funcţionarea aragazului.

6 Prăjitorul de pâine

Uită de clasica metodă de prăjit pâine în tigaie, care îţi consuma timp şi care nu avea întotdeauna rezultatele dorite. Achiziţionarea unui aparat de prăjit pâine poate fi o investiţie excelentă, mai ales dacă eşti o mare consumatoare de pâine prăjită. Astfel, vei scăpa de sfara produsă de prăjirea pâinii pe aragaz, dar şi de curăţarea tigăilor. În plus, nici timpul petrecut în bucătărie pentru a prepara micul dejun sau cina nu va mai reprezenta o mare problemă pentru tine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!