„Let’s do it, Romania”, apel la curăţenie generală

De Nicoleta Galeteanu pe

Vedete, trupe muzicale, fotbalişti şi peste 50.000 de voluntari înscrişi, toată lumea s-a moblizat la cea mai amplă campanie de ecologizare din România, „Let’s do it Romania!”
O „pandemie” de amploare, plănuită de mai bine de un an, campania de „Let’s do it, Romania!” va scoate la curăţenia generală a ţării peste 200.000 de voluntari pe 25 septembrie, estimează coordonatorii, spune Anamaria Hâncu, responsabil Comunicare.

Organizată la iniţiativa unui singur om – Liana Buzea -, campania a reuşit să atragă în această amplă misiune ministere, instituţii, autorităţi, zeci de companii, ONG-uri şi sponsori din 39 de judeţe ale ţării.

Mobilizare naţională

Au fost întocmite planul de bătaie, harta cu deşeuri şi au fost reperate peste 6.500 de mormane de gunoi de pe suprafaţa ţării.

În fiecare judeţ înscris au fost înfiinţate puncte de înregistare şi s-au organizat chiar şi traininguri pentru voluntari. De asemenea, aceştia au la dispoziţie un număr de call center unde pot afla toate informaţiile de care au nevoie.

Vedete cooperante

Nici vedetele nu au rămas indiferente apelului, astfel că cine va da curs incitaţiei la strâns gunoiul este foarte probabil să îi întâlnească pe Smiley, Leonard Doroftei, Holograf şi Adrian Despot, membrii trupei Voltaj, Vunk, Sistem, Partizan sau Kumm, precum şi pe jucătorii FC Timişoara.

O mie de voluntari pe oră…

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2