Au găsit un aparat de fotografiat ruginit în adâncurile mării. Când l-au deschis, au avut parte de o surpriză

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 13 aprilie 2022, 12:43
Uneori, realitatea depășește orice imaginație. De acest lucru s-au convins și doi tineri canadieni, aflați în vacanță. În timp ce făceau scufundări în adâncurile mării, lângă Aguilar Point în British Columbia, Tella Osler şi Beau Doherty au găsit un aparat de fotografiat.

Citește și – După 10 ani de pozat oameni fără adăpost, o fotografă și-a găsit tatăl printre ei

La o primă vedere, camera părea veche, fiind acoperită de nisip și alge. Însă nu mică le-a fost mirarea să descopere că, deși aparatul nu mai funcționa, pe card erau salvate peste 1000 de poze. Imediat după ce au vizualizat toate fotografiile păstrate pe card, Tella și Beau au postat pe Twitter una dintre imagini, în încercarea de a a afla cine este proprietarul dispozitivului.

Imaginea i-a atras atenţia unuia dintre membrii gărzii de coastă din Bamfiled, care şi-a amintit cui i-a aparținut camera foto.

Bărbatul a povestit că în 2012 Paul Burgoyne călătorea de la Vancouver la Tahsis, în barca sa Bootlegger. La un moment dat, vasul a naufragiat, însă bărbatul a scăpat cu viaţă, dar aparatul lui de fotografiat s-a pierdut în mare. Barca lui Borgoyne s-a scufundat la mai puţin de o oră după ce au fost  realizate ultimele fotografii.

În momentul în care a fost anunţat că îşi poate recupera fotografiile pierdute, canadianul a spus pentru o publicație de peste Ocean: ,,Sunt şocat. Mă bucur foarte mult că am din nou camera şi toate fotografiile…Am început să apreciez aceste piese electronice. Le aruncăm aproape la fiecare doi ani, însă acest card este un dispozitiv cu adevărat special”.

Citește și – Primul aparat foto romanesc

Foto –  123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!