Arta seductiei

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 februarie 2020, 19:58

Subtilitatea, inteligenta si intuitia au transformat seductia in arma perfecta care fura mintile …
Arta seductieiSubtilitatea, inteligenta si intuitia au transformat seductia in arma perfecta care fura mintile barbatilor. Trei femei, frumoase si de succes, au analizat-o cu atentie.

Barbatii au forta fizica, femeile au seductia. Un raport care exista de cand lumea si pa mantul, oferind un echi li bru de puteri intre cele doua sexe. Dar chiar si eroii istorici aveau calcaiul lui Ahile: „pofta” pentru sex si frumusetea feminina. Bath sheba, Elena din Troia, Dalila, Cleopa tra au reusit sa ii cucereasca pe mai-marii lu mii. Intr-o lume a violentei si bru ta li ta tii, seductia a devenit cea mai subtila si sofistica ta arma de putere si con vin ge re. Tocmai de aceea, am intors seductia pe toate partile cu un psiholog (ca sa intelegem cum functio nea za ea la nivel mental), o antrenoare de fitness (ca sa aflam atuurile trupului feminin) si o cantareata (care ne-a spus cum influenteaza celebritatea procesul seductiei).

Arta seductieiLUIZA BUCUR, 30 DE ANI, ANTRENOR DE FITNESS
Este antrenor la „Studio Fitness by Luiza Bucur” si instructor personal de fitness pentru multe vedete din Romania.

Trupul ideal: „Nu exista un tipar. Este o greseala sa cauti un standard, sa spui ca toate femeile trebuie sa aiba masurile perfecte: 90-60-90. Gandeste-te asa: daca eu am 1,70 m, tu 1,80 si ea 1,60 m, nu ne-ar sta bine tuturor cu 90-60-90. Exista asa-numitii indici exacti si anumite proportii despre cum ar trebui sa fie sanii ori circumferinta bustului comparativ cu talia, soldurile, coapsele, dar mie mi se pare o prostie sa tinzi catre o anumita dimensiune. Este de bun-simt sa facisport, sa nu ai celulita, sa nu ai piele care „sa atarne pe tine”, sa nu ai vergeturi, sa nu ai zone netonifiate sau kilograme in plus. Nu trebuie sa fii nici silfida si nu trebuie sa ai nici 90-60-90. Poate tie nu-ti sta bine!
Corpul si seductia: „Este frumos sa vezi o femeie care face sport, sa-i observi curbele finute, gamba frumoasa ori cum se separa muschii coapsei. Mie imi place mult Demi Moore: imi plac conformatia ei, musculatura frumos definita si muschii lungi. Dar
nu-mi place cum arata Madonna. Mi se pare ca si-a pierdut din feminitate si ca a exagerat putin. Nu cred ca trebuie sa ni se vada toate fasciculele musculare la fiecare miscare pe care o facem! A fi seducatoare inseamna a fi si feminina.”
Rolul sportului: „Regleaza metabolismul, iar corpul functioneaza armonios. Miscarile tale au mai multa mobilitate, gratie si feminitate. Sportul iti da incredere in tine, iar lucrul acesta nu trece neobservat de cei din jur. Mai ales de barbati.”

TEXT: Adina Branciulescu, Diana Marasoiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!