Anna Lesko se joaca cu focul

De Unica.ro, pe

…fi e ca e vorba despre videoclipuri incendiare …
Anna Lesko se joaca cu focul…fie ca e vorba despre videoclipuri incendiare, reprezentatii scenice incitante ori povesti de dragoste cu barbati bogati si influenti. Elan Schwartzenberg este ultimul dintre ei.

Despre scenariu ai auzit destule, cernelurile au curs suficient in tabloidele dambovitene. Anna, recent despartita de Codin Maticiuc, din motive de „lipsa a unui angajament marital”, zic gurile rele. in ianuarie, se zvonea ca s-au logodit la Las Vegas. in aprilie, dupa un an de relatie, incheiau conturile amiabil, facandu-si declaratii prietenesti in presa.

Anna Lesko se joaca cu focul

30 martie, Proiect 112, eveniment caritabil in sprijinul unei campanii de combatere a violentei familiale. Elan Schwartzenberg face parte din panoplia de 24 de barbati celebri, artistic „batuti” de make-up artistul L’Oréal Paris, Alexandru Abagiu, pentru fotograful Alex Galmeanu. Anna participa la licitatia in care sunt scoase la vanzare fotografiile. Plateste 2.000 de euro pentru fotografia cu Elan. Elan, fostul sot al Mihaelei Radulescu. Mihaela Radulescu, cea care facea foc si para acum sapte ani in presa, cum ca moldoveanca a in cercat sa ii fure barbatul. Aparea mai tarziu un videoclip la „Ard in flacari”, regizat de Andreea Paduraru, in care se regaseste un semn de circulatie pe care codul rutier roman nu-l stipuleaza nicaieri: „Atentie, elani!” Urmat de ascensiunea bombei sexy pe scena muzicala, „condimentata” cu barfe, comentarii pe bloguri si scenarii de razbunare feminina. Scenarii finalizate cu un instantaneu de paparazzi, cu Elan si Anna proaspat intorsi dintr-o calatorie de trei zile (comuna, declarau ei, doar gratie aceleiasi aeronave cu care au zburat dus-intors), luand masa la Casa Doina in Bucuresti, la inceput de aprilie. Amplificate, in apropierea inchiderii numarului cu care te delectezi acum, de o fotografie cu Elan in Mamaia, duminica 3 mai, in masina cu o blonda lasciva. Adevar sau provocare? Mai degraba a doua varianta, ne-a marturisit Anna: „Domnisoara este o fana de-a mea din provincie si l-am rugat pe Elan s-o lase si pe ea la gara”. Te asteptai la asta?

Text: Andreea Glodea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!