Adrian Mutu – O alta fateta a Briliantului

De Unica.ro, pe

Si-a inceput cariera la Arges Pitesti, dar performantele sale l-au …
Adrian Mutu - O alta fateta a Briliantului Si-a inceput cariera la Arges Pitesti, dar performantele sale l-au propulsat in liga fotbalistilor doriti de toate echipele consacrate din Europa. N-am vorbit cu el doar despre realizarile lui sportive de necontestat. L-am intrebat cum se simte din nou tatic, despre iubire si despre viata. Concluzia? Fericirea e in lucrurile simple si in noi.
Aclamat, blamat, si invidiat in acelasi timp, Adrian este totusi „Il Fenomeno” al Romaniei si „Briliantul” familiei sale. A demonstrat ca este cu adevarat o valoare a Romaniei si, la doar 29 de ani, se poate lauda nu doar cu o cariera in ascensiune, ci si cu o familie frumoasa, curand imbogatita de Maya Vega, cel de-al treilea copil.

Adrian Mutu - O alta fateta a Briliantului
Ce simti acum, cand esti tatic pentru a treia oara?
Bucurie. Abia astept sa vad reactia Adrianei atunci cand isi va vedea pentru prima data surioara. Ma bucur ca este tot fetita. Inseamna ca pe viitor voi fi un rasfatat, fiind singurul barbat din familie.

Ce planuri ti-ai facut pentru prima luna de viata a fetitei tale?
Pai… imi doresc sa pot sa petrec cat mai mult timp cu ea, sa ne cunoastem mai bine. Din pacate, eu voi pleca in cateva zile cu echipa nationala in cantonament si apoi la Campionatul European. Voi juca fiecare meci cu gandul la ea si primul gol pe care-l voi da (sper inca din primul meci) i-l voi dedica Mayei.

Adrian Mutu - O alta fateta a Briliantului La doar 29 de ani esti un om de succes pe plan profesional si tata de trei ori. Esti implinit?
Ma simt implinit, fericit si recunoscator pentru tot ce am primit. Uneori mi-e greu sa cred ca sunt eu cel caruia i se intampla toate lucrurile astea minunate. Sper ca Dumnezeu sa fie la fel de bun cu mine si cu ai mei in continuare.

TEXT: Andreea Cipca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!