Adam Sandler a fost atacat de un ghepard: „Se pare că nu i-a plăcut de mine! VIDEO

De Oana Savin pe
Actorul Adam Sandler a fost atacat, în urmă cu câțiva ani, de un ghepard, în timp ce se afla într-o vizită în Africa. 

Comediantul a vrut să vadă cu ochii lui cum este o zi în junglă, așa că a coborât din mașină pentru a se plimba printre lei.

M-au lăsat (n.r. ghizii) să mă dau jos din mașină și să mă plimb printre lei, asigurându-mă că totul este OK. M-au lăsat în rezervația unui ghepard și mi-au spus că îi pot da să bea apă din palmele mele. Și, priviți ce s-a întâmplat”, a povestit Sandler în emisiunea „Late Night Show”.

Citește și: Adam Sandler joacă fotbal îmbrăcat în femeie!

M-a salvat o femeie. Mi-a spus că ea şi ghepardul sunt cei mai buni prieteni, ea chiar doarme cu acel ghepard în pat în fiecare noapte, jur! Dar se pare ca nu i-a plăcut de mine. Se spune că nu trebuie să te apleci în faţa lor”, a mai spus el.

După ce au văzut filmarea, prietenii mei au spus că am fost foarte calm şi am tratat problema impecabil, dar realitatea e că în acea zi aveam gâtul înţepenit. În momentul în care a sărit ghepardul pe mine mi-am spus doar <>, deci dacă vroia să mă mănânce, eu nu aveam nicio intenţie de a riposta, pentru că eram înţepenit”, a mai povestit actorul amuzat.

Citește și: Top 20: filme în care joacă Adam Sandler

Adam Sandler a precizat că nu îi poartă pică ghepardului și adoră în continuare natura.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO