A postat o fotografie pe rețelele de socializare și a primit amenințări cu moartea. Ce a surprins o tânără în imagine

De Oana Dinu pe
Tânăra a postat fotografia pe contul său de pe o rețea de socializare, dar reacția urmăritorilor ei a luat-o prin surprindere. A primit chiar și amenințări cu moartea.

Scarlett London are 24 de ani și este din Marea Britanie. Ea a postat o fotografie plătită pe Instagram, iar de acolo a început întreaga poveste care a declanșat un val de proteste în mediul virtual. Atașat imaginii, tânăra a scris un text în care descrie cum arată o dimineață perfectă pentru ea, conform Metro.co.uk.

„Cele mai bune zile încep cu un zâmbet și cu gânduri pozitive. Cu o ceașcă de ceai, căpșuni și clătite” a spus Scarlett, povestind cum reușește să își înceapă ziua într-un mod pozitiv, într-o cameră decorată cu baloane în formă de inimă, așezată pe pat, cu o cană de ceai în mână, alături de două farfurii pe care a pus căpșuni și ceea ce ea a numit clătite.

Utilizatorii au fost atenți la detalii și au observat că în loc de clătite, tânăra a folosit lipii mexicane, iar cana de ceai era goală. Ea a fost acuzată de faptul că promovează minciuni și a primit chiar și amenințări cu moartea sau sugestii la sinucidere pentru că este „patetică”.

În comentarii, cei care o urmăresc i-au atras atenția că posturile ei au fost un „pericol pentru femeile tinere”, motiv pentru care ar trebui oprită.

Bloggerița a recunoscut faptul că pune pe contul său imagini plătite, dar i-a îndemnat pe fani să își amintească, înainte de a face comentarii dureroase sau abuzive și a-i târî numele în noroi, că în fotografii este o persoană reală despre care pot face cercetări pentru a afla cum este cu adevărat.

„Eu sunt și voi fi bine și după această experiență hidoasă” a transmis ea fanilor.

Citește și: 

De ce Serena Williams nu sărbătorește ziua de naștere a fetiței sale

A murit unul dintre membrii trupei Nick Cave & The Bad Seeds

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO